Wie wordt Man of the Dam 2012?


OUDDORP, 20121012 -- In het weekend van 27 en 28 oktober zal er een nieuwe editie plaatsvinden van het jaarlijks terugkerende freestyle kitesurfevenement ‘Man of the Dam’, bij Kitecenter Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp. Welk talent gaat er dit jaar vandoor met de prestigieuze titel?

Tijdens 'Man of the Dam' krijgen kitesurfers tot 18 jaar de kans om hun kunsten te vertonen aan de jury, waarin onder meer regerend wereldkampioen Youri Zoon en extreme rider Ruben Lenten zullen plaatsnemen. De deelnemers worden beoordeeld op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van hun sprongen en tricks.

Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het beste opkomende talent is. 'Man of the Dam' is een vooraanstaand evenement in kitesurfend Nederland; niet zelden heeft de winnaar van de titel zich ontpopt tot een serieuze speler in internationale kitesurfcompetities.

Of de wedstrijd op 27 of 28 oktober plaatsvindt, ligt in handen van de weergoden. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier bij Man of the Dam 2012 op de site van Natural High. 


Deel: ' Freestyle Kitesurfevenement ‘Man of the Dam’ op Brouwersdam in Ouddorp '
Lees ook