FriendWeb gaat de strijd aan met Hyves en Facebook.nl


GELDROP, 20130427 -- Het is officieel! Na maanden heel hard denken, programmeren en ontwerpen, presenteren Patrick Huiberts en Martin Beek van 4Nerds het nieuwste Nederlandse sociale netwerk: www.FriendWeb.nl. FriendWeb is een nieuw honderd procent Nederlands sociaal netwerk. Door Nederlanders, voor Nederlanders. Geen Amerikaanse regeltjes... Geen reclame op je tijdlijn... Geen uitnodigingen voor spelletjes... Geen verjaardagskalender verzoeken... Geen gezeur!

FriendWeb heeft niet de intentie een vervanging te zijn voor Facebook, maar zeker wel voor Hyves!

De functionaliteit van FriendWeb komt wellicht overeen met die van Facebook, Hyves en andere sociale netwerken, maar er zijn ook heel duidelijke verschillen! Kom eens vrijblijvend rondkijken en uitproberen. Vooral het Forum kan helpen met antwoorden op vragen die je mogelijk hebt!

Leden kunnen inloggen en hun profiel synchroniseren met hun bestaande Facebook en Google account(s).

De techniek is in handen van 4Nerds en TransIP en FriendWeb draait op een veilige server in het grootste en veiligste servercentrum van Europa, in Amsterdam.

De oprichters

Martin Beek is IT specialist en internet pionier. Oprichter van de eerste commerciële internetprovider in Zuid-Nederland en actief HackTic lid, begin jaren 90. Tegenwoordig is Martin Beek zowel werkzaam in de entertainmentindustrie als regisseur, alsook als IT adviseur voor diverse internetproviders.

Patrick Huiberts is productiemanager bij een filmproductiemaatschappij en heeft een groot sociaal netwerk. Tevens is Patrick een social media verslaafde die samen met Martin de functionaliteit van FriendWeb heeft vorm gegeven.


Deel: ' FriendWeb gaat de strijd aan met Hyves en Facebook.nl '
Lees ook