Frigo Group Logistics naar nieuwe locatie


Geldermalsen, 20150804 -- Als het gaat om opslag of transport van gekoelde of diepgevroren etenswaren en levensmiddelen is Frigo Group Logistics (FGL) de expert. Met twee vrieshuizen in Nederland en zowel nationaal als internationaal transport, is het ISO 22000 en HACCP gecertificeerde bedrijf al jaren een betrouwbare partner voor diverse multinationals en bedrijven in het MKB. In Geldermalsen heeft FGL nu een nieuwe uitvalbasis gevonden.

FGL naar ‘logistiek epicentrum’
Een ‘logistiek epicentra’, zo kun je de nieuwe locatie in Geldermalsen, vlakbij knooppunt Deil, wel noemen. In het hart van logistiek Nederland, daar waar de A2 en de A15 zich met elkaar verbinden, voelt FGL zich volgens directeur Hans van den Heuvel ‘als een vis in het water’.

FGL is onderdeel van Frigo Group, een professioneel en efficiënt familiebedrijf, dat bekend staat om de totaaloplossingen op het gebied van diepvries opslag, in- en uitslag, orderpicking en diepvries transport (zowel nationaal als internationaal) van goederen. De nieuwe locatie heeft het bedrijf een extra logistieke boost gegeven, en in staat gesteld om nog flexibeler te opereren.

“Als onafhankelijke Third Party Logistics Provider is FGL gespecialiseerd in de volledige logistieke afhandeling van diepgevroren goederenstromen. Van de producten is ‘Tracking and tracing’ tot op colliniveau gegarandeerd. FGL werkt met ‘preferred partners’ die aan de kwaliteitseisen van de Frigo Group moeten kunnen voldoen. Vanaf september 2015 zal het geconditioneerde transport ook met eigen vrachtwagens plaatsvinden. Heeft u vragen over Frigo Group Logistics te Geldermalsen, of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de website, www.frigogroup.com, of neem contact op via nummer 0850 440 680. 


Deel: ' Frigo Group Logistics naar nieuwe locatie '
Lees ook