Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
14 juli 2011

FRITS SPITS, STEVEN ROOKS, DRIES ROELVINK TE GAST IN 'PAAL 020'

We hebben nog steeds de zomer in ons bol. Ook de komende week, vanaf maandag 18 juli, is het terras van het zomerse tv-magazine 'Paal 020', goed gevuld. Onder anderen oud-wielrenner Steven Rooks, radiopresentator Frits Spits, volkszanger Dries Roelvink, musicalster Nurlaila Karim en journalist/chefkok Tom Kellerhuis komen langs op werkdagen vanaf 17:15 uur.

Onder voorbehoud van wijzigingen komen van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli de volgende gasten langs bij 'Paal 020':

Maandag 18 juli nemen oud-wielrenner Steven Rooks en radiopresentator Frits Spits plaats aan tafel. In de laatste week van de Tour de France kan Steven Rooks, die in 1988 tweede werd in de Tour, ongetwijfeld mooie verhalen vertellen over zijn glorietijd als renner. Rooks is tegenwoordig onder meer wedstrijdleider van de Ronde van Noord-Holland. Zijn tafelgenoot is radiopresentator Frits Spits, die vele artiesten en hits lanceerde in zijn legendarische programma De Avondspits en alweer jaren het goed beluisterde programma Tijd Voor Twee presenteert. Muziek is er van The Soldiers. Zussen Sofie en Cato zingen live en akoestisch nummers van hun album These Times.

Dinsdag 19 juli komen zangeres Janne Schra en roeister Kirsten van der Kolk langs. Janne Schra is tegenwoordig frontvrouw van de band Schradinova, maar scoorde ook successen met Room Eleven. Ze komt praten over haar bezigheden én ze zingt een paar nummers. Deze week vindt de WK Roeien onder 23 plaats op de Bosbaan. Roeister Kirsten van der Kolk, die driemaal meedeed aan de Olympische Spelen en twee medailles won, legt uit welke bemoeienis ze daarmee heeft.

Woensdag 20 juli is onder anderen musicalster en zangeres Nurlaila Karim te gast. Ze was in ontelbare musicals te zien en won een John Kraaijkamp Musical Award voor haar rol in 'Rent'. Ze deed mee aan het Nationale Songfestival en maakte onlangs een cd met kinderliedjes uit alle werelddelen. Andere muzikale gasten zijn de heren van Stek, die Nederlandstalige pop-rock-folkliedjes ten gehore brengen.

Donderdag 21 juli nemen voormalig journalist en ambitieuze topkok in wording Tom Kellerhuis en volkszanger Dries Roelvink plaats op het terras van Paal 020. Tom Kellerhuis verruilde de kunstredactie van HP/de Tijd voor de 'kachel' in menig sterrenrestaurant. Zijn ambitie: om binnen vijf jaar een topkok te zijn met dito eigen restaurant. Dries Roelvinks queeste naar bekendheid dateert van langer terug, maar sinds zijn gele zwembroekcampagne en eerste nummer 1-hit, is hij 'on a roll'. Hij zingt ook onder meer zijn nieuwste hit 'Hé Wat Doe Jij?'.

Vrijdag 22 juli wordt het weekend bij Paal 020 ingeluid met hockeycoach Jaap Suyk en zangeres Eefke den Held. Oud-hockeytrainer Jaap Suyk is initiatiefnemer van een Hockey Academy voor Marokkaanse jongens. Met dit elftal wil hij meedoen aan de Afrikaanse Spelen. Eefke den Held doorliep de Kleinkunstacademie, zong bij Jenny Arean en speelde in verschillende musicalproducties. Met haar band Het Nieuwe Lied speelt ze Nederlandstalige liedjes.

'Paal 020' wordt afwisselend gepresenteerd door Floris Roubos, Aart van Eldik, Roos Abelman, Peter Maarsen en Patricia Nagelkerke. De borrelhappen worden -op geheel eigen wijze- geserveerd door Martin de Eurokok.

'Paal 020':
Elke werkdag om 17:15 uur bij RTV Noord-Holland


---

Deel: ' Frits Spits, Steven Rooks, Dries Roelvink te gast in 'Paal 020' '


Lees ook