Fugro N.V

Fugro Chance sluit US$ 29,5 miljoen overheidscontract

Leidschendam, The Netherland, 21 June 2002

---


---

Fugro Chance Inc. (Lafayette, Louisiana, VS) heeft een vijfjarig contract gesloten met een waarde van US$29,5 miljoen om het SHOALS (Scanning Hydrographic Operational Airborne Lidar Survey) systeem te bedienen en te onderhouden voor de Joint Airborne Lidar Bathymetry Technical Center of Expertise (JALBTCX) gevestigd bij de U.S. Army Corps of Engineers.

Het werk bestaat uit het geven van technische expertise bij het gebruik van het systeem, inclusief drie-dimensionele plaatsbepaling van vliegtuigen, onderhoud en reparatie van het systeem, verzamelen van gegevens, data compressie en ondersteuning van direct gerelateerde activiteiten. De werkzaamheden worden verricht op kantoor en in het veld (o.m. continentaal VS, Alaska en Hawaï).

SHOALS is een state-of-the-art technologie waarvoor gebruik gemaakt wordt van een in een vliegtuig gemonteerde laser. Hiermee kan de diepte van water worden vastgesteld door het meten van het tijdsverschil in weerkaatsing van de laser straal van het wateroppervlak en de zeebodem. Het systeem is bevestigd in een Twin Otter vliegtuig eigendom van en bediend door Kenn Borek Air, Ltd. Verbeteringen en onderhoud van het systeem worden verzorgd door de fabrikant, Optech, Inc. uit Toronto, Canada. Het systeem wordt bediend door Fugro Chance Inc.

Voor meer informatie over het SHOALS systeem, kunt u Wade L. Jumonville, Vice President-Contracts benaderen per telefoon (+1 337 268-3291) of per e-mail op onderstaande adres

---

Related sites
www.fugrochance.com
shoals.sam.usace.army.mil

---

More information :
Author : Fugro Chance
E-mail : wjumonville@fugrochance.com
Fugro Chance Inc.
Houston
www.fugrochance.com

ga terug naar top van de pagina


---

Nieuw

Annual Report 2001 Download

Online Monitoring Demo site

---

Ontmoet Fugro
Ga naar Agenda

Beurzen & Tentoonstellingen

---

Euronext Ga naar aandelenkoers 21-6-2002 17:31:00 17:31 (GMT+1)
Aandeel : 57,4 0
Obligatie : 107 0

---

Deel: ' Fugro Chance sluit US$ 29,5 miljoen overheidscontract '
Lees ook