Fujitsu Siemens Computers lanceert notebooks met Mobile PentiumÒ III en IntelÒ SpeedStepÔ technologie

Den Haag/Maarssen -februari 2000 - De topnotebooks van Fujitsu Siemens Computers worden mobieler dan ooit dankzij nieuwe technologie van Intel en nieuwe, uiterst krachtige processors, die het rendement van de batterij sterk verbeteren. Tegelijk met de aankondiging door Intel van de nieuwe Mobile PentiumÒIII-processors met IntelÒ SpeedStep-technologie, heeft Fujitsu Siemens Computers de twee eerste notebooks voorgesteld die deze processors gebruiken: de LifeBook E-6540 voor bedrijfstoepassingen en het topmodel LifeBook X-7550. Fujitsu Siemens Computers bevestigt hiermee zijn technologische voorsprong bij de notebooks.

De Mobile Pentium III-processors met Intel SpeedStep Technology aan respectievelijk 600 en 650 MHz leveren schitterende prestaties. Dankzij hun energiezuinige technologie, kunnen ze bovendien langer zonder netvoeding werken dan hun voorgangers.

Het nieuwe topmodel, de LifeBook X-7550, gebruikt een Mobile PentiumÒ III?processor met een snelheid van 650 MHz en SpeedStep-technologie. Hij combineert deze buitengewoon krachtige processor met een harde schijf van 12 GB, 128 MB RAM en een gebruiksvriendelijk TFT-scherm van 15.1". De LifeBook X-7550 kan probleemloos een desktop van topniveau vervangen.

De ideale notebook voor professionele gebruikers is de LifeBook E-6450 van Fujitsu Siemens Computers, die zijn krachtige prestaties dankt aan een Intel Mobile Pentium III-processor van 600 MHz met SpeedStep-technologie. Met zijn harde schijf van 9 GB en TFT-scherm van 14,1" kan hij probleemloos een desktop PC vervangen, en met zijn 2,7 kg is hij bijzonder draagbaar.

Over Fujitsu Siemens Computers:
Fujitsu Siemens Computers, de vooraanstaande Europese IT-onderneming, is ontstaan door een joint-venture van Fujitsu Computers (Europe) Limited en Siemens Computer Systems. De nieuwe onderneming, waarvan Fujitsu Limited en Siemens AG beide voor 50% eigenaar zijn, is op 1 oktober jongstleden van start gegaan en heeft haar Europese hoofdkantoor in Nederland. Met talrijke Europese productiefaciliteiten, klantgeoriënteerde vestigingen in 25 Europese landen en meer dan 9.000 ervaren werknemers wil Fujitsu Siemens Computers in het jaar 2001 Europees marktleider zijn.

Fujitsu Siemens Computers biedt een volledig spectrum van best-in-class IT-producten, variërend van de kleinste notebooks tot de krachtigste data center oplossingen. Dit productenspectrum, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, profiteert bovendien van de internationaal toonaangevende technologie en het wereldwijde sourcing-netwerk van de beide moederondernemingen, Fujitsu Limited en Siemens AG. De onderneming richt zich naar de eisen van haar Europese klanten. De producten zijn ontworpen met het oog op de eisen van grote bedrijven/instellingen, de behoeften van onze verkooppartners en de veeleisende levensstijl van het individu.

Tot de kwaliteiten van Fujitsu Siemens Computers behoren naast een benijdenswaardig klantenbestand (waaronder het grootste deel van de
1.000 grootste Europese ondernemingen) onder meer haar zakelijke betrekkingen met meer dan 2.000 grote VAR's, distributeurs en retailers met meer dan 100.000 verkooppunten, die samen miljoenen klanten bedienen, een verkooporganisatie waarin meer dan 2.500 professionele verkopers actief zijn, en de gebundelde kracht van de beide moederondernemingen, met een wereldwijd netwerk van service- en integratie-partners en met meer dan 80.000 specialisten die bij het productenspectrum betrokken zijn. Fujitsu Siemens Computers is de nieuwe IT-gigant in Europa.

Voor meer informatie,:
Fujitsu Siemens Computers
Dick Lans
Het Kwadrant 1
3606 AZ Maarssen
Tel: +31 346 598700
Fax: +31 346 552155
E-mail : dick.lans@fujitsu.nl

Deel: ' Fujitsu Siemens Computers notebooks met Intel-technologie '
Lees ook