Full Tilt Series of Online Poker - prijzenpot $ 10.000.000


Speciaal kwalificatietoernooi op 14 februari 2008 19:00 uur

ZAANDAM, 20080207 -- Een van de grootste online pokerseries is terug en groter dan ooit. Full Tilt organiseert vanaf 6 februari 2008 een nieuwe serie van de befaamde Full Tilt Online Poker Series (FTOPS). In deze zevende editie van het toernooi wordt er gestreden om een totale prijzenpot van maar liefst $ 10.000.000 gegarandeerd prijzengeld, verdeeld over 20 verschillende toernooien.

Toernooiopzet en prijzengeld
De toernooien van de FTOPS VII zijn gestart op woensdag 6 februari 2008. Voor elk toernooi heeft Full Tilt een gastheer of gastvrouw aangesteld uit het Full Tilt Team, waaronder bekende namen als Gus Hansen, Roland de Wolfe en Allen Cunningham. Daarnaast is er keus uit een gevarieerd aanbod van de verschillende spelsoorten van poker.

Hoogtepunt van de series is het Main Event van de FTOPS VII. In dit toernooi wordt de No Limit Hold'em variant gespeeld met een gegarandeerde prijzenpot van maar liefst $ 2.000.000. Daarnaast is het traditionele $ 2.500 twee-daagse toernooi ook dit jaar weer terug. In twee dagen wordt er gestreden om een prijzenpot van minimaal $ 1.500.000.

De buy-ins varieren van $ 100 + $ 9 voor een rebuy toernooi tot $ 2.500 + $ 120 voor het twee-daagse toernooi. Voor de Main Event bedraagt de inleg $ 500 + $ 35. Maar je kan je ook kwalificeren voor de toernooien door middel van een sateliet-toernooi.

Sateliet-toernnooien
Gebruikers hebben de mogelijkheid om zichzelf voor een (of meerdere) van de toernooien in te schrijven of zich te kwalificeren door middel van een sateliet-toernooi. In deze kwalificatietoernooien kun je voor een beperkte inleg een toernooi-ticket winnen voor een van de toernooien. Deze sateliet-toernooien zijn reeds van start gegaan. Daarnaast kan je ook nog deelnemen aan een speciaal voor Poker-Software.nl georganiseerd sateliettoernooi.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden en kwalificeren voor de FTOPS VII via de website www.poker-software.nl. Op de website is er een speciale pagina met meer informatie over het toernooi.

Speciaal toernooi voor spelers van Poker-Software.nl
Wanneer de software van Fullt Tilt Poker voor het eerst via Poker-Software.nl wordt gedownload en daarbij de speciale bonuscode wordt gebruikt, dan kan de gebruiker deelnemen aan een speciaal kwalificatietoernooi. Dit is een toernooi dat alleen voor spelers van Poker-Software.nl toegankelijk is. Daardoor is de competitie beperkt en is er dus een grotere kans op de hoofdprijs. Het kwalificatietoernooi zal worden gespeeld op 14 februari 2008 om 19:00.

De hoofdprijs is een ticket voor toernooi 15 van de FTOPS VII. Dit toernooi zal starten op 15 februari 2008 om 20:00. De prijzenpot van dit toernooi bestaat uit maar liefst $ 150.000. De voorwaarden voor deelname aan het kwalificatietoernooi zijn te vinden op de website.


Zoekwoorden:

Deel: ' Full Tilt Series of Online Poker - prijzenpot $ 10.000.000 '
Lees ook