Dienstenbond CNV

Functiewaardering AGF Groothandel
11-02-2003

Een boekje met de afspraken rondom de invoering van functiewaardering binnen de AGF Groothandel is per post onder onze leden in de AGF Groothandel verspreid. onze leden per post toegestuurd.

Voor werknemers van The Greenery geldt deze samenvatting eveneens, hoewel The Greenery nog een aantal hogere functies heeft toegevoegd. De systematiek is in alle gevallen hetzelfde voor de gehele AGF-branche.

Op dit moment organiseren de werkgevers een aantal druk bezochte informatie-avonden, zodat zij de functiewaardering op een correcte wijze kunnen gaan invoeren. De komende maanden wordt functiewaardering in de branche ingevoerd. Het geheel dient op 1 juli aanstaande te zijn afgerond.

In het zeer leesbare boekje kunt u lezen wat uw rechten en plichten zijn. Mocht u er om wat voor reden met uw werkgever niet uitkomen, dan kunt u als lid van CNV Dienstenbond een beroep ter ondersteuning op ons doen. Niet leden kunnen dat niet.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact op met één van onze districtskantoren en vraag naar de bestuurder Handel. Ook kunt u contact opnemen met de CNV-onderhandelaar in de AGF-branche, Richard Leloux, tel. (023)5651052.

Deel: ' Functiewaardering AGF Groothandel '
Lees ook