Amsterdam RAI

METS 2002
13 mei 2002

Functionaliteiten metstrade.com verbeterd

De website www.metstrade.com heeft een nieuw gezicht en verbeterde functionaliteiten gekregen. Dankzij een duidelijkere indeling en toevoeging van diverse segmenten uit de watersportmarkt is de site gebruiksvriendelijker geworden. Bovendien is de zoekfunctie binnen de buyers guide uitgebried, waardoor bezoekers nog makkelijker nieuwe toeleveranciers of producten kunnen vinden. De veranderingen zijn tot stand gekomen na een grondige inventarisatie van de behoeftes uit de markt en veelvuldig overleg met gebruikers van de site.

Gebruiksvriendelijk en compleet
Maxim van Gisbergen, product manager van Metstrade.com: Het is duidelijk dat inkopers uit de watersportindustrie steeds meer gebruikmaken van internet om zich te oriënteren op aanbod en mogelijkheden. Met deze site zijn wij erin geslaagd deze professionals een effectief hulpmiddel te bieden. Om aan de steeds hogere eisen van onze gebruikers tegemoet te komen, blijven wij investeren in ons product. Gebruiksvriendelijk en compleet zijn daarbij voor ons sleutelwoorden. Onderzoek wijst uit dat de meeste bezoekers van Metstrade.com specifiek afkomen op de 'buyers guide'. Daarom is er bewust voor gekozen met name dit onderdeel van de site te verbeteren en uit te breiden. Ook de community-functie van de site heeft een verandering ondergaan. Als inkopers niet slagen in hun zoektocht naar specifieke producten en diensten, is het handig als marine professionals elkaar voor tips kunnen raadplegen. Hiertoe hebben wij het 'Bulletin Board' ontwikkeld binnen de site. Zo kunnen bezoekers profiteren van elkaars marktkennis," vult van Gisbergen aan.

Metstrade.com
In november 2000 is Metstrade.com door de RAI Group gelanceerd als verlengstuk van de door hen jaarlijks georganiseerde Marine Equipment Trade Show (METS). Op deze digitale marktplaats worden vraag en aanbod van diensten en producten van bedrijven uit de mondiale watersportindustrie bij elkaar gebracht. Jaarlijks biedt de site duizenden professionals uit de industrie een gedegen platform met informatie waardoor zij efficiënter zaken kunnen doen.

Amsterdam, 13 mei 2002

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maxim van Gisbergen, product manager Metstrade.com, tel. 020 5491964, e-mail: m.v.gisbergen@rai.nl.

Deel: ' Functionaliteiten metstrade.com verbeterd '
Lees ook