Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sinds medio mei 2002 is het aantal functionaliteiten van het (leveranciersonafhankelijke) portal www.softwarepakketten.nl verder uitgebreid met ondermeer het volgende:

UW MENING OVER SOFTWAREPAKKETTEN TELT!!;
Bezoekers van Softwarepakketten.nl kunnen nu direct online hun mening geven over een of meer softwarepakketten. Daarbij kan ook direct een SCORE PER PAKKET worden opgegeven voor: documentatie van het pakket, dagelijks gebruik, aanschaf- en onderhoudskosten, service door de leverancier en functionaliteit van het pakket.
Na enige tijd verwachten wij dat dit een belangrijke indicatie zal vormen voor potentiele gebruikers van de software.

Pakketten met een erg goede of erg slechte waardering krijgen een speciale indicatie bij het opvragen.

Verder kan bij het opvragen gesorteerd worden op de score. Zo kunt u bijvoorbeeld in de toekomst snel inzicht krijgen in de 5 beste CRM toepassingen.

ONDERZOEKRAPPORTEN SOFTWAREPAKKETTEN;
De (nieuwe) rubriek "Onderzoek" geeft inzicht in onderzoek van softwarepakketten. Dit kunnen onderzoeken zijn waar onze medewerkers bij betrokken zijn maar ook onderzoeken van derden. Zo zijn de volgende onderzoeken actueel:

- Salarisadministratie zelf voeren of uitbesteden?
- Vergelijking van 42 boekhoudpakketten

- Selectie van CRM pakket op basis van 250 kenmerken
ONZE CONTENT OP WEBSITES VAN DERDEN;
Via een speciale module kan een deel van de inhoud van Softwarepakketten.nl worden getoond op websites van derden. Het gaat dan om het weergeven van pakketten per pakketsoort en per branche. Derden kunnen zelf opgeven van welke pakketsoorten en branches de pakketten getoond gaan worden. Zo kunnen branche organisaties en belangenverenigingen hun leden direct informeren over beschikbare software voor zijn of haar branche.

Voor softwareleveranciers is het natuurlijk een voordeel dat zij slechts eenmaal hun pakket hoeven aan te melden en up-to-date te houden op Softwarepakketten.nl en niet op alle individuele websites.

REAGEREN OP BERICHTEN;
Een functionaliteit die al iets langer operationeel is. Bezoekers kunnen direct online reageren op geplaatste berichten op de website. Deze reacties zijn natuurlijk zichtbaar voor andere bezoekers.

Gerard Bottemanne
Softwarepakketten.nl

EINDE BERICHT

Zoekwoorden:

Deel: ' Functionaliteiten www.softwarepakketten.nl uitgebreid '
Lees ook