FunX zendt live uit op grootste outdoor paardenevenement van Nederland


Jongerenzender vanaf woensdag met mobiele studio op het CHIO in Rotterdam

ROTTERDAM, 20100615 -- Rotterdam maakt zich op voor de 62e editie van het Concours Hippique International Officiel (CHIO). Het Kralingse Bos staat van woensdag 16 juni tot en met zondag 20 juni geheel in het teken van de paardensport met belangrijke wedstrijden als dressuur en springen. Dit jaar is FunX nauw betrokken bij het toonaangevende paardensportevenement en gaat zij live uitzendingen verzorgen vanuit een mobiele studio op locatie. De jongerenzender trakteert de bezoekers tevens op akoestische optredens van artiesten Fouradi, Maikal X en Pam Feather.

Woensdag tot en met vrijdag komen de uitzendingen tussen 10.00 - 12.00 uur en 16.00 - 19.00 uur live vanuit het Kralingse Bos. Op zaterdag staat de gehele programmering in het teken van de paardensport met live uitzendingen tussen 10.00 - 19.00 uur. Daarnaast doen verslaggevers call-ins in de uitzendingen en spreken zij met gasten, jocks en organisatoren van het evenement.

Voor de mobiele studio in het Stroodorp verzorgt FunX dagelijks een akoestisch optreden. De gebroeders Fouradi, bekend van onder andere `Ping' en `1 Ding', bijten woensdag het spits af. Donderdag verzorgt de reggaeartiest Maikal X een spetterend optreden op het studiopodium en vrijdag is het podium voor de opkomende Rotterdamse artiest Pam Feather. Haar hit `Cannot Change The Weather' stond 10 weken lang in de XChart.

De beeldredactie van het radiostation maakt een videoreportage van het evenement, welke vanaf vrijdag te zien is op de website www.funx.fm.

In het kader van zomer sportthema's besteedt FunX komende weken veel aandacht aan diverse sportieve activiteiten. Het CHIO is n van deze thema's waarin de jongerenzender de luisteraar meeneemt in de wereld van de paardensport. Ook het WK Voetbal in Zuid-Afrika is een belangrijk thema op de zender. In het weekend van 3 en 4 juli is het station mediapartner van de Grand Depart van de Tour de France in Rotterdam en besteedt zij veel aandacht aan de wielrensport.


Deel: ' FunX zendt live uit op grootste outdoor paardenevenement van Nederland '
Lees ook