Van Hulzen pr adviseurs


Fusie C-Bridge en eXcelon definitief

Boston, Burlington, Hoofddorp, 20 september 2001, 21 september 2001
- C-Bridge (NASDAQ: CBIS), een Amerikaanse organisatie die actief is op het gebied van e-Enterprise consulting en eXcelon Corporation, een softwarebedrijf dat een prijswinnend op XML-gebaseerd platform op de markt brengt, kondigden gisteren officieel de voltooiing van hun fusie aan. De nieuwe organisatie zal doorgaan onder de naam eXcelon Corporation en heeft zijn hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts. met daarnaast kantoren in de rest van de Verenigde Staten, Canada, Europa en Azië. eXcelon blijft in de nieuwe vorm aan het NASDAQ genoteerd onder de naam EXLN.

Volgens Joe Bellini, voormalig CEO van C-Bridge en de CEO van de nieuwe organisatie, is eXcelon door deze fusie in staat om werkelijk tegemoet te komen aan de wens om oplossingen te bieden met een grotere en snellere return on investment. De fusie is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, zegt Bellini. We zijn samen in staat om onze gezamenlijke huidige en toekomstige klanten optimaal te bedienen door een diepgaande kennis van hun business processen te combineren met hoogwaardige software technologie, die, gebaseerd op open standaarden, snel kan worden geïmplementeerd.

Voormalig CEO van eXcelon Corporation, Robert Goldman, zal in de nieuwe organisatie de rol van voorzitter van de Board of Directors. op zich nemen. Mark Cosway is de nieuwe president-directeur en Richard C. Putz (voormalig C-Bridge) is als eXcelons Chief Strategy Officer verantwoordelijk voor strategie en marketing. Satish Maripuri, voormalig president van eXcelon en COO van eXcelon, blijft aan als COO binnen de nieuwe organisatie.

De laatste handelsdag op de Nasdaq Stock Market voor C-Bridge was 19 september 2001. Onder de voorwaarden van de fusie zal elk gewoon aandeel C-Bridge worden omgewisseld voor 1,2517 gewone aandelen eXcelon. Uitstaande opties op gewone aandelen C-Bridge zullen een op een worden geconverteerd naar opties eXcelon. Gebaseerd op het huidige aantal uitstaande opties en aandelen, zullen de aandeelhouders van voormalig C-Bridge en voormalig eXcelon elk de helft van het nieuwe bedrijf bezitten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Fusie C-Bridge en eXcelon definitief '
Lees ook