G-Way Agency presenteert haar eerste evenement 'Care 4 Kidz'


AMSTERDAM, 20090728 -- In mei is G-Way Agency opgestart, een organisatie die zich inzet voor gospelartiesten. Naast management en boekingen, houdt G-Way Agency zich ook bezig met het organiseren van evenementen. Het eerste evenement heet 'Care 4 Kidz' en vindt op vrijdagavond 28 augustus plaats in Amsterdam. NO KIDDING, netwerk tegen kindermishandeling, is nauw betrokken bij dit evenement en zal een gedeelte van de opbrengst krijgen.

Doordat de eigenaar van G-Way Agency, Gwendolyn Goedhoop-Heath, zich ook maatschappelijk wil inzetten, wordt er bij elk evenement een goed doel benaderd. Het eerste goede doel waar Gwendolyn haar zinnen op heeft gezet is dus NO KIDDING geworden. Tijdens haar HBO studie Culturele en Maatschappelijke Vorming heeft zij de minor huiselijk en seksueel geweld gevolgd en dit heeft enorme indruk op haar gemaakt. Bij het zien van de reclames van NO KIDDING wist zij dat dit het eerste goede doel zou zijn dat zij wilde steunen.

De avond staat uiteraard in het teken van kindermishandeling. Medi Hoes, werkzaam bij Bureau Jeugdzorg en medeschrijfster van het boek `Op het spoor van kindermishandeling - een outreachende benadering' spreekt over de signalen en de gevolgen van kindermishandeling. NO KIDDING zal daaropvolgend uitleggen hoe zij zich inzetten voor kindermishandeling. Voor wie meer informatie wil, zijn er standjes van NO KIDDING.

Naast educatie is er ook tijd voor ontspanning en entertainment. DJ Michael en een aantal freestylers gaan ervoor zorgen dat het publiek lekker los kan gaan op heerlijke dansmuziek. Verschillende (gospel)artiesten zingen over kindermishandeling, maar brengen ook eigen nummers ten gehore. Corrie VanDeNes (beter bekend als Corey), winnares Grote Prijs van NL 2002 R&B/Hip-Hop, is n van deze artiesten.

Bij Charisma's Catering kan men eten en hapjes kopen.
Al met al beloofd het een meer dan gezellige informatieavond te worden.

Tijdstip:
Zaal open: 19.00u
Aanvang show: 19.30u tot 22.45u

Toegangsprijs:
15,- voorverkoop
17,50 aan de deur
Reserveren: 06-19348879

Lokatie:
Feestzaal De Ossestal
Nieuwe Laan 34a
1068 BZ Amsterdam

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op www.g-way.nl/evenementen.html


Deel: ' G-Way Agency presenteert haar eerste evenement 'Care 4 Kidz' '
Lees ook