Galerie LWW toont in woorden dansende schilderijen van Vera Bruggeman


Geschilderde ‘’Beeldgedichten’’ vergezeld van geschreven gedichten van Gerard Beentjes. Te zien in Galerie LWW. De opening is op 9 februari 2013 en de expositie duurt t/m 9 maart 2013.

AMSTERDAM, 20130116 -- Vera Bruggemans (1964) lyrisch abstracte werken zijn een impressie van dagelijkse gedachten en emoties, vormgegeven in uitbundige kleuren. Beeldgedichten, zo heten de meeste van haar doeken, en sinds kort worden haar geschilderde ‘’Beeldgedichten’’ vergezeld van geschreven gedichten van Gerard Beentjes. Liefde, muziek, verleiding, de natuur en de mensen om haar heen zijn haar inspiratiebronnen. En de gedichten van Gerard Beentjes. Van hieruit vertrekkend laat zij zich bij het schilderen leiden door haar intuïtie.

[Beeldgedicht Vera Bruggeman bij Galerie LWW]


Vera heeft haar vak geleerd bij verschillende kunstenaars. Van 1994-1999 volgde zij de VAK opleiding aan de vrije akademie in Bloemendaal waar ze in 1999 voor slaagde. Na een paar jaar te hebben rondgetrokken in Europa en een jaar in Portugal te hebben gewoond, woont en werkt zij tegenwoordig in Heemstede.

Voor meer informatie, www.verart.nl
Atelieradres: Leidsevaart 396 Haarlem


Deel: ' Galerie LWW toont in woorden dansende schilderijen van Vera Bruggeman '
Lees ook