Ingezonden persbericht

Geachte redactie / relatie

Van 26 juli t/m 05 augustus 2002 vindt het Game event Campzone 2002 in Biddinghuizen plaats.

Campzone is een van de meest unieke en grootste multi game events ter wereld en is de eerste echte gamevakantie ooit georganiseerd, er worden ruim 1000 gamers verwacht (het event is op dit moment bijna volgeboekt).

Nooit eerder is in de Wereld zo'n uniek en groots multi game event opgezet.

Voor journalisten een must visit en om een en ander dit jaar in goede banen te krijgen kunt u een pers/relatie kaart aanvragen (zie onderaan deze mail).

Campzone is outdoor en vindt plaats op de kampeer velden bij Six Flaggs Holland.

Ruim 1000 gamers zullen non-stop 11 dagen lang vanuit campers, tenten en caravans gekoppeld worden aan een zeer snel gigabit netwerk om tegen elkaar te fun gamen, chatten en serieuze e-sport mogelijk te maken. Er zullen game competities gehouden worden voor alle populaire PC games en er zullen een flink aantal console competities plaatsvinden. Naast het gigabit netwerk zal Camzpone grotendeels Wireless Lan ondersteunen en er ligt een Supersnelle internetverbinding door gebruik te maken van 30 open ISDN lijnen

In de maintent zullen van alle next generation consoles er meerdere beschikbaar staan: Dreamcast, Gameboy Advance, Playstation 2, Xbox en de Gamecube alle voorzien van de allernieuwste games.

Naast gaming op alle platforms en in allerlei categorieën is de nadruk gelegd op vakantie sportief en fun en worden de volgende zaken georganiseerd:

Serieuze e-sport voor clans en top gamers uit de Benelux Fun game compo's op alle consoles
Paintball
Film theater
Tranceparty (op Six Flags)
Outdoor activiteiten (dropping, clan fun games)
Casemodden (zowel PC als Console)
Dag pretpark op Six Flaggs
Gameboy Advance compo's (georganiseerd door onze dochter site http://www.gbaparty.nl )

Campzone is een uniek event op vele fronten en tot in de Verenigde Staten toe is er journalistieke belangstelling voor het event.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website: http://www.campzone.nl

Mocht u vragen hebben, foto materiaal of meer info verkrijgen, kunt u contact met ons opnemen onder telefoon nummer: 06-55145034 (Perry van de Wiel ) of mailen naar perry@gameparty.net

Indien u een journalisten/relatie dag kaart zou willen ontvangen (deze zijn gratis te verkrijgen) verzoeken wij u vriendelijk deze aan te vragen per mail naar perry@gameparty.net met vermelding van het aantal personen en op welke dag u Campzone zou willen bezoeken. Filmploegen zijn toegestaan mits vooraf aangevraagd.

Over Gameparty:

GameParty, opgericht in Maart 2000 Eindhoven, is actief op verschillende terreinen in de wereld van van multiplayer gaming en netwerken. Hiermee heeft GameParty een leidende positie verkregen in de markt van grote gaming-evenementen (ook wel bekend als LAN-parties) in de Benelux. De hoofdactiviteiten van GameParty bestaan uit:


Organisatie van gaming-evenementen
Ondersteuning bij de technische realisatie van gaming evenementen Exploitatie van de websites binnen het GameParty Netwerk. Met ruim 8000 leden is GameParty.net in twee jaar uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandstalige gamers-communities.

Met vriendelijke groet,

Gameparty - DE lanpartysite van de Benelux
Perry van de Wiel aka TheMagic

Online:

http://www.gameparty.net http://www.wolfenstein.nl
http://www.payne.nl
http://www.campzone.nl
http://www.gbaparty.nl
http://www.bestofbenelux.nl

Binnenkort online:

ps2party.nl
consoleparty.nl
xboxparty.nl
cubeparty.nl
pcparty.nl
unreal2.nl
ut2.nl
doom.nl
dukenukem.nl
gta3.nl
gameview.nl
lanshop.nl

E-mail: perry@gameparty.net Mobiel: +31 (0)6-55145034
ICQ: 46670471

Deel: ' Game event Campzone 2002 in Biddinghuizen '
Lees ook