Ingezonden persbericht


Garmin komt met update voor Windows Phone 8 Navigatie App

Amsterdam, 20 maart 2013 - Garmin introduceert vandaag de nieuwste update (versie 4.7) van de NAVIGON Europe app voor Windows Phone 8. De app transformeert de Windows Phone 8 in een volwaardig navigatiesysteem, met een aantal premium functies, zoals actuele verkeersinformatie, snelheidswaarschuwingen, kruispunt-overzichten en rijstrookaanwijzingen. On-board navigatie slaat kaarten lokaal op de smartphone op, zodat gebruikers ook kunnen navigeren als er geen mobiel netwerk beschikbaar is. En natuurlijk kun je met de app ook je reis van tevoren plannen.

Nieuwe features in de versie 4.7 update (alleen beschikbaar voor de Windows Phone 8):


* Last Mile en clever parking: Bij het naderen van de bestemming worden gebruikers automatisch genformeerd over de parkeermogelijkheden in de buurt van hun eindpunt. Na het parkeren slaat de app de positie van de auto op en schakelt hij automatisch over naar de voetganger-modus, waarna de gebruiker te voet naar de eindbestemming wordt geleid.
* Google Street View: Google Street View geeft gebruikers een straatbeeld van hun bestemming vr het begin van de route en kort voor aankomst. Gebruikers kunnen doormiddel van een 360 graden overzicht een beter beeld krijgen van hun omgeving en bestemming.
* Bing Search: Bing Search navigeert je direct naar bestemmingen die je hebt gevonden op het internet.
* EnergySaver: Met behulp van EnergySaver kun je tijdens het navigeren de gebruiksduur van de batterij oprekken door de framesnelheid te verminderen of door het display uit te schakelen als er geen instructies beschikbaar zijn. Zodra de volgende instructie verschijnt schakelt het scherm automatisch weer terug naar de normale stand.

De NAVIGON Europe app voor de Windows Phone van Garmin is nu beschikbaar in de Windows Phone Store met een korting van 35 procent ( 559,49 in plaats van 84,99) tot 8 april. FreshMaps XLL (elke drie maanden een kaartupdate) is beschikbaar voor 19,99 in plaats van 29,99.

Windows Phone Next App Star contest
En nog meer goed nieuws: de NAVIGON Europe app is finalist van de Windows Phone Next App Star contest! De NAVIGON Europe app hoort namelijk tot de laatste 64 apps die nog meedoen in de Windows Phone Next App Star contest. Wil je ook dat deze app wint? Klik dan hier om te stemmen voor de NAVIGON Europe app!


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Garmin komt met update voor Windows Phone 8 Navigatie App '


Lees ook