Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Amsterdam, 28 februari 2003

Garuda indonesia hervat vluchten londen en frankfurt weer online

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, brengt haar stations in Londen Frankfurt weer online. Met ingang van 5 april 2003 wordt er weer gevlogen vanaf Londen, per 1 juni 2003 worden de vluchten vanaf Frankfurt hervat. Daarnaast biedt Garuda Indonesia vanaf 1 juni een extra wekelijkse vlucht van Amsterdam via Singapore naar Jakarta, hiermee vliegt de maatschappij vier maal per week van Amsterdam naar Indonesië.

Vluchtschema Londen en Frankfurt
De kantoren van Garuda Indonesia in Londen en Frankfurt zijn weer online. Het nieuwe vluchtschema ziet er als volgt uit:

Londen Gatwick - Singapore - Denpasar
Vertrek per 5 april 2003
Vertrek (dagen) maandag, woensdag*, zaterdag
Vluchtnummer GA 971

* met ingang van 29 mei 2003

Frankfurt - Singapore - Denpasar
Vertrek per 1 juni 2003
Vertrek (dagen) woensdag, vrijdag en zaterdag
Vluchtnummer GA 973

Binnenlandse en regionale vluchten
Garuda Indonesia vliegt op twintig bestemmingen binnen de Indonesische archipel. Vanaf Jakarta wordt negen keer per dag naar Denpasar op Bali en zeven keer per dag naar Jogyakarta op Java gevlogen. Alle vluchten naar Australië en Nieuw Zeeland worden per 1 juni uitgevoerd vanaf Denpasar. Zo worden Adelaide, Brisbane, Darwin, Melbourne en Sydney in Australië en Auckland in Nieuw Zeeland vanaf de Balinese hoofdstad aangevlogen.

"Na het lanceren van een vierde wekelijkse vlucht vanaf Amsterdam zijn we verheugd nu te kunnen melden dat er weer vanaf Londen en Frankfurt gevlogen gaat worden. Indonesië blijkt in Engeland en Duitsland weer een belangrijke positie in te nemen als vakantieland, in Nederland was al eerder een groeiende vraag waar te nemen. De Indonesische archipel is en blijft een gewilde vakantiebestemming!" aldus Tonny Ali, Sales Manager Benelux van Garuda Indonesia.

Zie voor meer informatie over Garuda Indonesia en de dienstregeling: www.garuda-indonesia.nl of bel voor reserveringen 020 5502640.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met meerdere rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Indonesië. De luchtvaartmaatschappij beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl.

Deel: ' Garuda Indonesia hervat vluchten Londen en Frankfurt weer online '
Lees ook