Politiebericht Flevoland: District Noord 4-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanrijdingen
EMMELOORD Een 39-jarige fietser uit Emmeloord liep maandagochtend gezichtsletsel op bij een botsing op de kruising Robbesant/Drostlaan met de auto van een 35-jarige vrouw uit Emmeloord. De vrouw fietste op de Drostlaan in oostelijke richting en wilde de kruising met de Robbesant over. De automobiliste reed in noordelijke richting op de Robbesant en wilde rechtsaf de Drostlaan in. Op de kruising botsten beide voertuigen. De fietser is door een voorbijgangster (gegevens niet bekend) naar het Dr. Jansenziekenhuis overgebracht.

Verwarde vrouw
EMMELOORD De politie kreeg maandagmiddag een melding van een vrouw met een mes op De Deel. De vrouw had volgens een getuigenverklaring bij een bus met een mes staan zwaaien. Dankzij de getuigenverklaring vond de politie de verwarde vrouw in de nabije omgeving. De vrouw wilde haar identiteit niet geven en kwam agressief over. De agenten brachten haar (vrouw is vermoedelijk uit Duitsland) voor nader verhoor geboeid over naar het politiebureau.

Gaslek
NAGELE Maandagmiddag kreeg de politie melding van een gaslek bij een tankstation aan de A6 (oostbaan). Ter plaatse had een medewerker de afslag afgezet en de klanten waren al uit het bedrijf gestuurd. Vermoedelijk heeft een nog onbekend voertuig een deel van de lading verloren. Deze is op de kraan van de gasvulinstallatie gevallen, met als gevolg een gaslek.

Zoekwoorden:

Deel: ' Gaslek bij tankstation aan de A6 bij Nagele '
Lees ook