Gastrofix: ‘ipad-kassa verovert Nederlandse markt’


Internationale speler in kassasystemen opent filiaal Nederland

DEURNE, 20160908 -- De Duitse fabrikant van kassasystemen Gastrofix effent de weg voor haar internationale expansie. Na Oostenrijk en Zwitserland opent het bedrijf een derde filiaal in Nederland om de Nederlandse horecamarkt te veroveren met hun iPad-kassasysteem.

‘Ons doel is marktleiderschap creëren in de op tablet gebaseerde kassystemen (POS-systemen) in Nederland’, vertelt Reinhard Martens, CEO van Gastrofix. ‘Daarvoor willen we meer en betere service leveren op een niveau dat onze gebruikers verdienen. Daarom willen we dichtbij het vuur zitten met een 24 uurs ondersteuning voor alle 7 dagen van de week.’

Gastrofix zet daarom in op het openen van een filiaal in Nederland. Vanuit Deurne, vlakbij Eindhoven levert een full service team  alle benodigde support in het Nederlands, zowel op afstand als op de horecalocatie. Onder deze gebruikers bevinden zich bekende namen zoals Bram Ladage, Crepe Affaire Nederland, Drielandenpunt Vaals en de Firma Pickles.

Kick-off horecabeurs
De verandering betekent voor het Nederlandse horecalandschap meer zichtbaarheid van een actieve, innoverende speler op het gebied van kassasystemen. ‘Innovaties zullen nog sneller geïmplementeerd worden bij horecaondernemers. De kick-off is in oktober tijdens de Nederlandse horecabeurs BBB Mstricht van 10 t/m 12 oktober 2016 in het Mecc Maastricht’, vertelt Jaspar Steenman. Daar zal Gastrofix Nederland zich presenteren met de nieuwste innovatie van kassasystemen

‘Het zal makkelijker en sneller worden om iets af te rekenen, voor zowel de klant als het horecapersoneel. Via de software op de tablet wordt alles met een paar klikken geregeld en opgeslagen in de uitgebreide BackOffice in de cloud die gemakkelijk via een webbrowser wordt bediend’, vertelt Steenman. ‘Alles is volledig schaalbaar en kan gekoppeld worden aan verschillende internationale en nationale betaalsystemen. Betalen kan draadloos en op elke plek veilig worden afgehandeld via een zwaar versleutelde verbinding met het beveiligde netwerk van Gastrofix.’

Over Gastrofix
Sinds de oprichting heeft Gastrofix meer dan 10.000 licenties verkocht aan klanten in meer dan tien landen, die samen een jaaromzet van meer dan twee miljard euro aan de kassa afhandelen.

Met de kassasoftware beslaat Gastrofix een scala van restaurants, bars, kantines, hotels, bakkerijen en hotelketens. Het bedrijf behoort wereldwijd tot de paar aanbieders die kassatechnologie aanbieden gebaseerd op software en cloud.

Technologie welke niet alleen kosteneffectiever is dan traditionele kassasystemen, maar deze ook nog eens met uitgebreide management- en analysefunctionaliteiten weet te overtreffen. 


Deel: ' Gastrofix ‘ipad-kassa verovert Nederlandse markt’ '
Lees ook