Gavilon kondigt plannen aan om werkzaamheden rondom grondstofproductie in Australië uit te breiden

Nieuw kantoor gaat productiewerkzaamheden in Australië en werkzaamheden rondom bestemmingsgerichte marketing in de Azië-Pacific regio ondersteunen

OMAHA--(BUSINESS WIRE)-- 20100805 --

Gavilon, LLC kondigde vandaag de plannen aan om een tweede kantoor voor grondstoffenbeheer in Australië te vestigen om de dienstverlening op het gebied van productie, vervoer en logistiek, marketing en distributie, en risicobeheer in de Azië-Pacific regio uit te breiden. Het nieuwe kantoor gaat de productie van tarwe en andere grondstoffen in Australië ondersteunen, evenals de werkzaamheden rondom bestemmingsgerichte marketing in de Azië-Pacific regio.

“Het doet ons genoegen dat we onze deelname aan de Australische productiemarkt aan het uitbreiden zijn,” zei David Levine, vicepresident van Gavilons internationale divisie. “Australia zal een belangrijke rol bij onze algemene strategie van mondiale groei blijven spelen. Het nieuwe kantoor zal een aanvulling vormen op de huidige activiteiten van Gavilon in de regio.”

Gavilons kantoor in Brisbane handelt in voedingsingrediënten, dierlijke vetten en dierlijke proteïnen. Het kantoor verleent diensten op het gebied van verkoop, marketing en vervoer voor die grondstoffen en verbindt zodoende het nationale en het uit het Westen afkomstige aanbod met de vraag van de landen aan de Pacific-kust.

Gavilon is op zoek naar gekwalificeerde kandidaten die op het nieuwe kantoor komen te werken. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met Robert Jones via robert.jones@gavilon.com. Vragen over het bedrijf kunnen gericht worden aan de heer Levine via david.levine@gavilon.com.

Over Gavilon, LLC

Gavilon, LLC is een dochteronderneming van The Gavilon Group, LLC. The Gavilon Group, LLC levert essentiële grondstoffen en aanverwante diensten in de fysieke distributie, handel, de merchandising en het risicobeheer van grondstoffen en producten met toegevoegde waarde, door de mondiale toeleveringsketen van graan, voedingsingrediënten, meststoffen en energieproducten heen. Ga voor meer informatie naar www.gavilon.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Anderson Partners
Deb Ahl, 800-551-9737

dahl@andersonpartners.com

Deel: ' Gavilon wil werkzaamheden grondstofproductie in Australië uitbreiden '
Lees ook