Ingezonden persbericht

Persbericht

GE Access breidt webintegratie-portfolio uit met exclusief aanbod

~ Solaris 9 en Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 samen in gebundelde oplossing ~

25 februari 2003 -- GE Access, de toonaangevende value-added distributeur van complexe computeroplossingen, -producten en -diensten, gaat een gebundelde oplossing leveren die Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 en Sun Solaris bevat. Resellers kunnen met dit webintegratiepakket tegemoet komen aan de groeiende vraag van klanten naar hoger serviceniveaus en lagere kosten.

GE Access, Sun s grootste CDP (Channel Development Provider) in Nederland werkt samen met Tarantella in Europa en Noord-Amerika. Nu biedt zij haar resellers een Unix®-compatible oplossing, die voldoet aan de eisen van grote en kleine ondernemingen. Het is de perfecte oplossing om de internetinfrastructuur te optimaliseren, door de hoge veiligheidsgraad, de hoge prestaties en het gebruiksgemak.

"De nieuwe oplossing, Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 / Solaris 9, zal ondernemingen helpen om hun IT- en internetinfrastructuur te vereenvoudigen, de kosten omlaag te brengen en de veiligheid van het netwerk te vergroten. Dit alles resulteert in een betere return on investment ," aldus Simon van den Brekel, general manager GE Access Nederland. "Dit aanbod stelt onze partners in staat om aan de eisen in snel groeiende gebieden, zoals datacentralisatie, remote access en thin client -oplossingen, tegemoet te komen en helpt hen hun activiteiten uit te breiden."

Remote access via het internet
GE Access heeft gekozen voor Solaris 9 en Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 vanwege hun optimale compatibiliteit.
- Het Sun Solaris 9 besturingssysteem kan aan de belangrijkste eisen van een onderneming voldoen, ongeacht welke eisen er worden gesteld op het gebied van veiligheid en prestatie. Solaris 9 kan volledig worden geïntegreerd met het Sun ONE product voor applicatieportals.
- Tarantella Enterprise 3 maakt remote access van zakelijke applicaties via het internet mogelijk, zonder dat de huidige architectuur en de applicatiesoftware hoeft te worden aangepast. Tarantella Enterprise 3 kan ook gebruikt worden om via het internet direct toegang te krijgen tot de bestaande applicaties van een bedrijf. Deze oplossing maakt het voor ondernemingen mogelijk om op eenvoudige wijze:
- hun IT-architectuur te vereenvoudigen;

- remote access via breedband mogelijk te maken;
- toegang te krijgen tot verschillende applicaties met één browser;
- klanten en leveranciers toegang te verlenen tot een applicatie via het extranet.
Prijzen en beschikbaarheid
De gebundelde Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 / Solaris 9-oplossing is nu beschikbaar en alleen te verkrijgen via GE Access. Prijzen beginnen bij 12.000 Euro (voor 50 gebruikers).

GE Access biedt resellers ook projectondersteuning door middel van business management, installatiediensten via partners en producttraining.

(419 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Sun
Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1982 heeft de visie van Sun Microsystems, Inc. (Nasdaq: SUNW) - The Network Is The Computer - ervoor gezorgd dat het bedrijf zich kon ontwikkelen tot marktleider op het gebied van de krachtige hardware, software en services die het internet mogelijk maken. Sun is aanwezig in meer dan 170 landen en op het World Wide Web: http://sun.com.

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op het technologisch vlak van storage en netwerk security management. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 vestigingen verspreid over heel Europa. Deze vestigingen verlenen hun partners verkoop-, technische-, integratie-, financiële- en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website http://www.europe.access.com of ons bellen op +31 (0) 20 34 79 218.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0)20 34 79 218Fax: + 31 (0)20 64 09 659
E-mail: marit.westin@eur.access.comhttp://www.europe.access.com

© 2003 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' GE Access breidt webintegratie-portfolio uit met exclusief aanbod '
Lees ook