Ingezonden persbericht

Persbericht

GE Access stelt Simon van den Brekel aan als general manager Nederland

~ voormalige Philips- en HP-manager gaat nieuwe organisatie stroomlijnen en partnerrelaties verder verbeteren ~

10 februari 2003 -- GE Access, de voornaamste Europese channel development partner voor complexe computerproducten, heeft Simon van den Brekel benoemd tot general manager Nederland.

Deze stap is een direct gevolg van de overname van Tplc Nederland door GE Access vorig jaar. Van den Brekel zal zich onder andere gaan richten op het consolideren van de fusie van de twee organisaties. Daarnaast zal hij de relatie van GE Access met strategische partners en leveranciers, waaronder Sun, verder gaan uitbouwen. De nadruk ligt hierbij op de opslag- en beveiligingsmarkten.

Van den Brekel heeft veel ervaring in de internationale verkoop en marketing binnen de hightech- en ICT-industrie. Voordat hij bij GE Access in dienst trad, was hij salesmanager voor de telecommunicatie- en media-industrie bij Hewlett-Packard Nederland.

"Financieel gezien staat GE Access er nog steeds zeer goed voor. Om deze unieke positie verder te versterken, willen we op een nog efficiëntere manier omgaan met gezamenlijke middelen en voorraden," zei Simon van den Brekel, general manager Nederland bij GE Access. "De recente integratie van de voormalige Tplc-organisatie met GE Access Nederland is daar een sleutelelement in. Ik zie het als een uitdaging om deze nieuwe organisatie verder te stroomlijnen en ik geloof dat al onze aanbieders, strategische partners en resellers hier voordeel van zullen hebben."

"Simon van den Brekel brengt een enorme internationale sales- en marketingervaring met zich mee. Ik denk dat hij de juiste persoon is om de nieuwe Nederlandse organisatie te stroomlijnen en de uitstekende uitgangspositie die we hebben ten volste te benutten," aldus Harry Schönherr, managing director Europa bij GE Access. "En, omdat de Nederlandse organisatie van GE Access voor het mid-market segment een voorbeeldfunctie vervult voor de andere Europese markten, zal dit een positief effect hebben op de gehele Europese organisatie."

(317 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op het technologisch vlak van storage en netwerk security management.

GE Access oplossingen en ondersteunende diensten zijn gebaseerd op de producten van toonaangevende aanbieders zoals Sun Microsystems, SGI, Veritas, Overland, Stonesoft, Ubizen, Tarantella en StorageTek.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 vestigingen verspreid over heel Europa. Deze vestigingen verlenen hun partners verkoop-, technische-, integratie-, financiële- en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website http://www.europe.access.com of ons bellen op +31 (0)20 34 79 218.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0)20 34 79 218Fax: + 31 (0)20 64 09 659
E-mail: marit.westin@eur.access.comhttp://www.europe.access.com

© 2003 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' GE Access stelt Simon van den Brekel aan als general manager Nederland '
Lees ook