Geelen Beton kiest voor Thinkwise Software Factory


Automatiseren van automatisering

POSTERHOLT, 20071214 -- Geelen Beton, specialist op het gebied van systeem betonvloeren en wanden, gaat over tot aanschaf van de Thinkwise Software Factory. Na een studie naar de automatiseringsbehoefte is gekozen voor Thinkwise. Met deze revolutionaire Nederlandse uitvinding gaat Geelen haar softwarebouw automatiseren en bestaande applicaties upcyclen.

Geelen Beton gaat de Thinkwise Software Factory inzetten voor het ontwikkelen van hun nieuwe software. "Planning is in onze business cruciaal. De markt waarin wij opereren is zeer hectisch en dit moet worden ondersteund door software die precies aan onze wensen voldoet", zegt Frank Dircks, hoofd IT bij Geelen Beton. "Geelen onderscheidt zich in de markt door het bieden van maximale flexibiliteit voor onze klanten. Wij moeten dus de mogelijkheid hebben aanpassingen of extra wensen door te voren gedurende het productieproces. Daarom bouwen wij onze applicaties zelf."
"Thinkwise richt zich op bedrijven die software applicaties strategisch inzetten en deze vervolgens zelfstandig willen optimaliseren. Onze klanten hebben dan ook altijd een aantal unieke kenmerken, zoals het sturen op toegevoegde waarde of een gecompliceerd planningproces", aldus Robert van der Linden, directeur Thinkwise Software. "Geelen moet bijvoorbeeld in staat zijn haar planning rigoureus te wijzigen aan nieuwe klantwensen. De Thinkwise Software Factory geeft Geelen de mogelijkheid om zich in de toekomst eenvoudig aan te passen aan technologische en functionele vernieuwingen."

"Wij vinden het belangrijk dat er synergie is," zegt Hans Keukenschrijver, sales manager bij Thinkwise Software. "Een klant moet als het ware dezelfde kernwaarden hebben als wij. Bij Thinkwise zijn dat kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij gaan een lange termijn relatie aan en dan is het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Het is dus ook een verstandige keuze geweest van Geelen om eerst zelf "hands-on" met de Software Factory te ontwikkelen."

Meer informatie vindt u op www.thinkwisesoftware.com. Of neem contact op met:

Hans Keukenschrijver
Tel: + 31 (0)55 3128280


Deel: ' Geelen Beton kiest voor Thinkwise Software Factory '
Lees ook