Geen water, geen zeep – toch bacterievrij handen wassen


NIEUW-VENNEP, 20151216 -- Smerige kranen en vieze deurklinken zijn een grote ergernis in openbare ruimtes. Vooral in openbare toiletten wemelt het doorgaans van de bacteriën. Om voor altijd van deze onhygiënische ongemakken af te zijn, heeft Britts-Care® BV de DeBritts® Dispenser ontwikkeld. De bijbehorende hygiënische doekjes verwijderen elke bacterie en hardnekkig vuil zonder water of zeep. Met deze functionele rvs-dispenser is men in staat om een onhygiënische ruimte op een propere en bacterievrije manier te verlaten.

Hoe werkt de DeBritts® Dispenser?
Na een bezoek aan bijvoorbeeld het toilet wordt de hendel van de dispenser eenvoudig met de hand of ellenboog naar achteren geduwd. De dispenser opent zich en het hygiënische doekje kan worden uitgenomen. Terwijl de gebruiker wegloopt en zijn handen schoonveegt, sluit de dispenser zich automatisch. Deze is direct weer gebruiksklaar voor de volgende persoon. Door de DeBritts® Dispenser zijn alle bacterierijke elementen, zoals water, wasbak en smerige droogsystemen geheel overbodig. Meer informatie hierover is terug te vinden op http://britts-care.nl/nl/britts

“Vaak wordt vergeten dat water een drager van bacteriën is. Vermijd water tijdens het wassen en drogen van uw handen. Op deze wijze vindt er simpelweg geen overdracht van bacteriën plaats!”, aldus eigenaresse Britta van der Windt.

[DeBritts® Dispenser van Britts-Care® BV]

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Waar te gebruiken?
Het zijn niet alleen de openbare toiletten die uitermate geschikt zijn voor de DeBritts® Dispenser. Ook is de dispenser binnenkort terug te vinden op plekken die eveneens om meer hygiëne vragen, waaronder tankstations, de gezondheidszorg en grote openbare gebouwen. De hygiënische doekjes zijn zelfs geschikt voor het reinigen van andere lichaamsdelen, bijvoorbeeld babybillen. Het materiaal van de doekjes is dusdanig vervaardigd dat het een verzorgend effect heeft en de huidconditie er merkbaar beter van wordt.

Praktische voordelen DeBritts® Dispenser
Na gebruik van de dispenser wordt direct duidelijk dat dit systeem alleen maar voordelen kent, namelijk:
  • Gebruik van water en zeep is niet meer nodig
  • Systeem behoeft geen elektriciteit
  • Doekjes hebben een huidverzorgend effect
  • Betreffende ruimte blijft altijd schoon
  • Realiseert aanzienlijke kostenbesparingen
De DeBritts® Dispenser is betaalbaar, functioneel en praktisch in gebruik. Ontwikkelaar Britts-Care® BV is een internationale verkooporganisatie en ontwikkelt daarnaast concepten ten behoeve van hygiëne, infectiepreventie en huidverzorging.


Deel: ' Geen water, geen zeep – toch bacterievrij handen wassen '
Lees ook