Geld verdienen met je talent, 1Company lanceert vijfeuromarkt.nl


Iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is, en zou het niet ideaal zijn als je daarmee je geld kan verdienen?

VEENENDAAL, 20120730 -- Eindelijk is er het Nederlandse en Belgische antwoord op www.fiverr.com, namelijk www.vijfeuromarkt.nl. Het team achter 1Company uit Veenendaal, dat ook al veel andere succesvolle projecten op haar naam heeft staan, heeft het gat in de markt gezien en speelt in op de behoeften van mensen.

Al sinds geruime tijd verovert www.fiverr.com het web, als het gaat om geld bijverdienen via het internet door heel gewone mensen. Sinds kort bestaat ook eindelijk de variant die beter geschikt is voor Nederlanders en Belgen. Op vijfeuromarkt zijn er voor Nederlandstalige mensen namelijk enige voordelen. Het is niet nodig om Engels te kunnen spreken als je je talenten wilt aanbieden, en het geld wordt in euro’s uitgekeerd, dus je zit niet met vervelende valutakoersen.

Zoals de namen het al verraden, zijn fiverr en vijfeuromarkt websites, waar mensen extra geld kunnen bijverdienen met van alles en nog wat. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het aanbieden voor een vijfje. Kan je bijvoorbeeld goed zingen, kan je voor €5 aanbieden de tekst van iemands zelfgeschreven nummer in te zingen.

1company heeft de kans aangegrepen om dit concept naar Nederland te halen, en heeft haar kennis en ervaring hierbij gebruikt, om een mooie en overzichtelijke website te lanceren. Bij de Amerikaanse variant zijn er honderden, misschien duizenden Nederlanders te vinden, die op zoek zijn naar diensten of die zelf diensten aanbieden. Nu hebben zij de kans om ook de Nederlandse variant een groot succes te maken.

1Company is een bedrijf dat zich specialiseert in social media & internet marketing, en heeft in het verleden al vaak succesvolle projecten afgerond. De kennis en ervaring maken het mogelijk om vijfeuromarkt een fris en helder uiterlijk te geven, waardoor het goed mogelijk is dat deze site in de toekomst een succes wordt.

Er is niet veel voor nodig: een internetaansluiting, bankrekening en talent! Een account op vijfeuromarkt is zo aangemaakt, en ook het creëren van een aanbod heeft maar een paar klikken nodig. Zodra je je advertentie hebt geplaatst, is het alleen nog een kwestie van een beetje reclame maken via social media (wat tegenwoordig geen probleem meer is) en je kunt aan de slag.

Vijfeuromarkt is uniek. Na een kleine tijdsinvestering kun je enorm veel succes hebben met deze website. Je moet jezelf blijven bewijzen, maar op de lange termijn kan dit concept veel vruchten afwerpen.


Deel: ' Geld verdienen met je talent, 1Company lanceert vijfeuromarkt.nl '
Lees ook