Gelderse bibliotheken kiezen voor BiblioByte


NIEUWEGEIN, 20070309 -- Het overgrote deel van de openbare bibliotheken in de provincie Gelderland heeft voor haar informatisering gekozen voor BiblioByte van Truston. Na een uitvoerig keuzetraject waarbij de bibliotheken ondersteund werden door een externe adviseur, hebben de bibliotheekdirecteuren het contract met BiblioByte voor drie jaar verlengd.

De visie van Truston op bibliotheekautomatisering, de gebruiksvriendelijkheid en de flexibele architectuur hebben de doorslag gegeven door te gaan met BiblioByte. Volgens de bibliotheekdirecties ligt er met het nieuwe BiblioByte een goede basis adequaat in te spelen op alle veranderingen in de bibliotheekmarkt.

BiblioByte

Het bibliotheekinformatiseringssysteem BiblioByte is sinds 1 juli 2004 eigendom van Truston. Truston heeft vanaf het begin de innovatie van BiblioByte in hoog tempo opgepakt wat in 2005 resulteerde in het keurmerk van de Vereniging Openbare Bibliotheken.

Met BiblioByte 6.0, gebaseerd op Oracle 10g, komen nieuwe en uitgebreide mogelijkheden beschikbaar om BiblioByte in te zetten als onderdeel van een service oriented architectuur.

Truston

Truston is sinds haar oprichting in 1994 een gerespecteerde speler in de ICT-markt. Als Oracle Certified Partner is Truston een erkend specialist op het gebied van Oracle-technologie. Truston focust zich op drie deelgebieden: bibliotheken, customer data integration en zorgverzekeraars. Met het product BiblioByte ondersteunt Truston de gehele front- en backoffice van bibliotheken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.truston.com en www.bibliobyte.com.

Voor meer informatie:
Truston Group NV
Newtonbaan 7
3439 NK Nieuwegein

Ren? de Vos
Tel: + 31 30 600 1900
r.de.vos@truston.com
www.truston.com


Deel: ' Gelderse bibliotheken kiezen voor BiblioByte '
Lees ook