Gemeente Barendrecht

Persberichten

Per maand kunt u de meest actuele informatie van de gemeente bekijken. Deze berichten worden ook gestuurd naar de lokale, regionale en landelijke pers.
Indien noodzakelijk vinden dagelijks de wijzigingen plaats.

Laatste persbericht

Persbericht nummer 82, 20 december 1999

Wethouder Orsel opent kerstsamenzang

BARENDRECHT Wethouder K.J. Orsel (cultuur) van de gemeente Barendrecht opent op dinsdagavond 21 december om 20.00 uur de kerstsamenzang op het Doormanplein. De kerstzangavond is een initiatief van zangvereniging Cantando en wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.

De kerstzangavond start om 20.00 uur. In totaal worden veertien kerstliederen gezongen, waarvan elf in samenzang.

Voor de kinderen wordt om 19.00 uur een lichtjesoptocht door het oude centrum gehouden. De optocht start bij het gemeentehuis.

Einde persbericht nummer 82

Staatsbosbeheer

Wethouder Vermaat plant herinneringsboom

BARENDRECHT Wethouder D. Vermaat (milieu) van de gemeente Barendrecht plant op woensdag 22 december om 13.00 uur een herinneringsboom (een linde) in park Nieuweland.
De boom is een verjaardagscadeau van Staatsbosbeheer, in het kader van hun honderdjarig bestaan. Het eeuwfeest betekent 100 jaar zorg voor de natuur, maar er ook 100 jaar voor zorgen dat mensen daarvan kunnen genieten en even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van het hectische bestaan.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij het planten van de boom.

Einde persbericht nummer 80

Deel: ' Gemeente Barendrecht kerstsamenzang en herinneringsboom '
Lees ook