Gemeente Eemsmond


Persberichten

Gemeente Eemsmond ontvangt CdK Hans Alders

woensdag 19 februari 2003

Op vrijdag 21 februari 2003 brengt de heer J.G.M. Alders, Commissaris van de Koningin in de provincie Groningen, een bezoek aan de gemeente Eemsmond. Het thema van het gemeentebezoek is Economie en Werkgelegenheid. In het kader van dit thema gaat de heer Alders onder meer naar de Eemshaven en naar een aantal bedrijven in onze gemeente.

Programma
Na ontvangst op het gemeentehuis in Uithuizen staat een presentatie over economie en werkgelegenheid in Eemsmond op het programma. Daarna vertrekt het gezelschap naar de Eemshaven, waar de heer Alders een toelichting krijgt op het gebied en de (recente) ontwikkelingen. Vervolgens legt hij twee bedrijfsbezoeken af. Na terugkeer op het gemeentehuis is er een lunch met het college en de fractievoorzitters. Tot slot staan Alders en burgemeester Renkema gezamenlijk de pers te woord.

Gezelschap
De heer Alders laat zich vrijdag vergezellen door de heren H.J. Bolding (Griffier der Staten), J.R. Visser (Kabinetschef) en A. van Bolhuis (regiomanager Noord van de provincie Groningen). Vanuit de gemeente Eemsmond zijn, naast burgemeester Renkema, de wethouders G. Knol, H.J. Bolwijn en R.R. Eisinga en gemeentesecretaris W. van Egmond aanwezig.

Vierde bezoek
Vrijdag is het de vierde keer dat de heer Alders op werkbezoek komt in Eemsmond. Na een kennismakingsbezoek in 1996 waren er werkbezoeken in 1998 en 2001.

Deel: ' Gemeente Eemsmond ontvangt CdK Hans Alders '
Lees ook