Gemeente Hoogeveen


---

18 juni 2002

Gemeente ontvangt ondernemers aan de lunch

Plan voor Noordelijke Promotiedagen goed ontvangen

In het Raadhuis van Hoogeveen verzamelden zich dinsdag rond het middaguur ruim dertig Hoogeveense ondernemers. De gemeente ontving de gasten voor een speciale werklunch.

De vertegenwoordigde bedrijven varieerden van industriële bedrijven, dienstverleners en transportbedrijven tot de Stichting Kinderopvang.

Tijdens de lunch gaf een werkgroep van ondernemers en medewerkers van de gemeente toelichting op de plannen voor de presentatie van het Hoogeveense bedrijfsleven tijdens de Noordelijke Promotiedagen. Deze grote promotiebeurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers, vooral uit het bedrijfsleven. De promotiedagen worden in november gehouden in Groningen.

De gemeente zette in 1989 voor het eerst de toon met een gezamenlijke beurspresentatie. Veel ondernemers presenteerden zich de afgelopen jaren op het 'Hoogeveenplein'. Dit jaar wil de gemeente opnieuw van zich laten horen, liefst met een nog grotere delegatie van het Hoogeveense bedrijfsleven. Het thema is dit keer 'Gezond zakendoen in Hoogeveen'. In het opvallende voorstel voor de nieuwe presentatie is dit thema ook duidelijk herkenbaar.

Na de presentatie meldden de eerste bedrijven zich aan voor het nieuwe 'Hoogeveenplein'. De commissie zal ook andere bedrijven gaan benaderen om hen te polsen over deelname, zo meldde Elly Boer, de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente.

De gemeente greep de lunchbijeenkomst aan om de aanwezige ondernemers voor te stellen aan het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Burgemeester W.P.M. Urlings introduceerde de wethouders die elk vanuit hun eigen portefeuille de relatie met het zakenleven belichtten.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

Zoekwoorden:

Deel: ' Gemeente Hoogeveen ontvangt ondernemers aan de lunch '
Lees ook