Gemeente Houten


Bomen rooien

16/02/99

Binnenkort wordt gestart met het verwijderen van een aantal bomen op diverse locaties. Het hoe en waarom is soms schriftelijk doorgegeven en in de meeste situaties tijdens informatie-avonden met de direct omwonenden besproken.
Op dit moment wordt gestart met de werkzaamheden bij: het fietspad langs De Gaarde (gedeelte achter de Perzikgaarde nr. 2 t/m 20). Op dit gedeelte worden elf bomen gerooid en met de direct omwonenden is afgesproken om de bomen om en om te verwijderen.

Fietspad Weerwolfspad gedeelte tussen de Lobbendijk en de Tiendhoeve Op verzoek van twee bewoners zullen negen bomen om en om worden verwijderd. Dit is schriftelijk doorgegeven aan de andere omwonenden.

Jachthoeve nr. 2 t/m 44 en 1 t/m 19 en nr. 37 t/m 47 Op deze locatie worden zeven bomen naast de berging verwijderd, zes bomen in de beplanting achter de woningen en twee iepen die nu nog staan voor de woningen met de huisnummers nr. 2 t/m 8. Het verwijderen van deze bomen is met de omwonenden tijdens een informatie-avond besproken.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Gemeente Houten rooit bomen '
Lees ook