Gemeente Leiden

27 oktober 1999

Joop Maat

071 - 5165051

Gemeente Leiden zoekt personeel op vacaturemarkt

Werken bij de gemeente Leiden is werken aan de stad. Onder dit motto presenteert de gemeente Leiden zich op de vacaturemarkt die a.s. zaterdag 30 en zondag 31 oktober in de Groenoordhallen wordt gehouden.

Ook bij de gemeente Leiden kost het soms de grootste moeite om vacatures te vervullen.Vooral specialisten (verkeerskundigen, tekenaars, financiële deskundigen) zijn moeilijk te werven. Maar ook in het 'buitenwerk' van de gemeente (tuinmannen, parkeercontroleurs) blijven vacatures onvervuld.

Om iedereen een indruk te geven van het werken bij de gemeente en te informeren over de vacatures die er op het ogenblik bij de gemeente bestaan, richt de gemeente zich voor het eerst via een stand op een beurs tot werkzoekenden en mensen die van baan willen wisselen.

Gedurende de beide beursdagen zijn personeels-adviseurs van de gemeente aanwezig om informatie te geven en eventueel direct een sollicitatieformulier in te vullen. De beurs begint op beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur en de toegang is gratis.

Nadere informatie bij Joop Maat, hoofd Communicatie, tel.: 5165051

Zoekwoorden:

Deel: ' Gemeente Leiden zoekt personeel op vacaturemarkt '
Lees ook