Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 329 23 78
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persinformatie

Datum18 maart 2003
Nummer persbericht p036
Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380

Gemeente Nijmegen start met proef Bedrijvenloket

De gemeente Nijmegen gaat haar dienstverlening aan ondernemers anders organiseren. Het college van Gemeente Nijmegen trekt hiervoor de komende twee jaar in totaal EUR 400.000 uit. Met de instelling van een Bedrijvenloket wil de gemeente de dienstverlening aan bedrijven efficiënter organiseren en daarmee de klantgerichtheid aan de ondernemer verbeteren. De proef met het bedrijvenloket start waarschijnlijk in september dit jaar.

Bij de huidige manier van werken staat het product centraal en niet de vraag. Voor ondernemers, die vaak een complexe vraag hebben, betekent dit dat ze vaak onnodig veel tijd kwijt zijn om alles geregeld te krijgen. De nieuwe manier van werken voorziet in één centraal punt - het Bedrijvenloket -waar de ondernemer terecht kan. De accountmanagers van het Bedrijvenloket nemen de vraag in, kijken wat er nog meer nodig is, zetten de lijntjes uit naar de verschillende organisatieonderdelen en bewaken het proces. In het bedrijvenloket zijn de disciplines Bouwen, Economische Zaken, Milieu en Openbare Ruimte vertegenwoordigd. Om de nieuwe werkwijze regelmatig te evalueren en bij te sturen zal structureel klantonderzoek worden gedaan. Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---
Alle informatie in dit bericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht.

Deel: ' Gemeente Nijmegen start met proef Bedrijvenloket '
Lees ook