Gemeente Tilburg

Uitslag vakantietoernooi veldvoetbal

Tijdens de meivakantie op 3, 4 en 5 mei organiseerde de gemeente Tilburg samen met vier voetbalverenigingen (sc 't Zand, vv Zigo, sc Olympus en RKTVV) het veldvoetbaltoernooi voor het Basisonderwijs. Aan dit toernooi deden ±1250 leerlingen van 41 scholen mee. Op woensdag 5 mei werd de finale gespeeld bij RKTVV. Dit vakantietoernooi is een initiatief van de gemeente Tilburg en vormt een onderdeel van de in totaal 13 toernooien die jaarlijks, in samenwerking met onderwijsinstituten en sportverenigingen, georganiseerd worden. Het doel is om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar op recreatieve én sportieve manier kennis te laten maken met sport.

Uitslagen
Jongens groep 7-8 elftal:

1e Wegwijzer 1

2e Meander 1

3e Blaak 1
Jongens groep 7-8 zevental:

1e JL Huibeven 6

2e Cleijn Hasselt 1

3e Triangel 1
Meisjes groep 7-8 zevental:

1e JL Huibeven 7

2e Elzen 2

3e Wichelroede 4
Gemengd groep 5-6:

1e Bloemaert 2

2e Berkeloo 2

3e JL Huibeven 4
Gemengd groep 3-4:

1e Blaak 4

2e Don Sarto 2

3e Klinkers 2

Fairplay Awards
Zowel in de voorronden als op de finaledag worden er Fairplay Awards uitgereikt aan de sportiefste teams. Dit jaar is er een extra beloning aan het winnen van de Fairplay Awards verbonden. Elk team dat de Award won mocht op de finale dag deelnemen aan clinics, die gegeven worden door topspelers van Willem II i.s.m. studenten ROC Sport en Bewegen. Naast de Fairplay Awards zijn er ook 17 toegangskaartjes uitgereikt aan Fairplay Helden, individuele spelers die zeer sportief speelden. De helden gaan naar de nacompetitiewedstrijd van Willem zondag 9 mei.

Deze activiteiten zijn onderdeel van het project Willem II Tilburg United; een programma dat in het teken staat van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uitslag Fairplay winnaars finale:
Jongens groep 7-8 elftal: Noorderlicht
Jongens groep 7-8 zevental: Klinkers 3
Meisjes groep 7-8 zevental: Elzen 3
Gemengd groep 5-6: Boemerang 4
Gemengd groep 3-4: Boemerang 3
Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.

Deel: ' Gemeente Tilburg Uitslag vakantietoernooi veldvoetbal '


Lees ook