Gemeente Hilversum

Gemeentesecretaris J. Diepeveen vertrekt uit Hilversum De gemeentesecretaris van de gemeente Hilversum, Jaap Diepeveen, zal na een dienstverband van circa 27 jaar de gemeente verlaten, omdat hij toe is aan een nieuwe fase in zijn werkzame leven.

Hij wil zijn ervaring gebruiken in een nieuwe functie. Diepeveen begint in februari als senior consultant bij adviesbureau BMC, bij de marktgroep bestuur.

Het college van b en w heeft begrip voor zijn besluit, maar zal zijn deskundige, integere en creatieve advisering node missen. In zijn periode in Hilversum heeft Jaap Diepeveen gewerkt als beleidsambtenaar bij de Sociale Dienst, was hij actief bij de afdeling Beleidsanalyse en planning, was hij hoofd van de afdeling Algemene Bestuurszaken en adjunct-gemeentesecretaris in combinatie met directeur Bestuursdienst. Bijna vijf jaar geleden werd hij door de gemeenteraad benoemd als gemeentesecretaris.

Jaap Diepeveen is op alle niveaus in de organisatie energiek en betrokken te werk gegaan en heeft steeds vindingrijke oplossingen aangedragen voor zowel de ambtelijke als de bestuurlijke organisatie.

Zoekwoorden:

Deel: ' Gemeentesecretaris J. Diepeveen vertrekt uit Hilversum '
Lees ook