Geneeskundeboek.nl krijgt Vlaamse zuster

MAARN, 20051212 -- Na een succesvolle start eind 2004 opent de medische boekhandel Geneeskundeboek.nl maandag 12 december een Belgische zuster: www.geneeskundeboek.be. Geneeskundeboek.be verkoopt vakliteratuur aan medische professionals als huisartsen, medisch specialisten, paramedici, tandartsen, apothekers, dierenartsen en verpleegkundigen. Ook studenten in deze vakken vormen een belangrijke doelgroep.


Net als op de Nederlandse site bestaat het aanbod uit meer dan 24.000 Engels- en 5.000 Nederlandstalige boektitels van vermaarde uitgeverijen als Elsevier, Oxford University Press, Lippincott Williams & Wilkins, Blackwell Publishing, McGraw-Hill, Taylor & Francis en Bohn Stafleu Van Loghum.

Op de site www.geneeskundeboek.be kunnen beroepsbeoefenaren en studenten het aanbod doorzoeken op specialisatie, auteur, titel en isbn. Verder kunnen professionals in de gezondheidszorg op de hoogte blijven van de nieuwste vakliteratuur door middel van een nieuwsbrief en literatuurservice. Ten slotte voorziet Geneeskundeboek.be in een top 10 van medische vakliteratuur en geeft zij een overzicht van boektitels die binnenkort verschijnen.

Over Geneeskundeboek.be
Geneeskundeboek.be en Geneeskundeboek.nl zijn opgericht door een groep ervaren uitgevers en boekverkopers. De onderneming voorziet - vooralsnog eerst in Vlaanderen - als genreboekhandel in een lacune in de online verkoop van een zo compleet mogelijk aanbod van medische vakliteratuur in het Engels en Nederlands. De boekhandels zijn erkend door de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak (KVB).

Deel: ' Geneeskundeboek.nl krijgt Vlaamse zuster '
Lees ook