Ingezonden persbericht

Op zoek naar de juiste richting in het iSeries High Availability-landschap?

General Purpose en IBM Nederland organiseren het *noMAX roadmap event

Amsterdam, 27 februari 2003 - High Availability staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Ook bij IBM eServer iSeries-gebruikers. Toepassingen zoals een oplossing voor het back-up window-probleem, of een remote copy van het systeem, ze passen allemaal binnen de mogelijkheden van *noMAX.


*noMAX, de datareplicatie-oplossing voor IBM eServer iSeries- en AS/400-gebruikers, is hard op weg een groot succesverhaal te worden. De beschikbare functionaliteit tegen een interessante prijs, hebben menige iSeries-gebruiker al overgehaald te investeren in *noMAX.
Aangezien er de komende maanden nog meer interessante uitbreidingen van *noMAX in het verschiet liggen, organiseren General Purpose, de distributeur van *noMAX, en IBM Nederland op dinsdag 18 maart aanstaande het *noMAX roadmap event. Van 9.30 tot 12.30 uur zullen de *noMAX-ontwikkelaars uit Nieuw Zeeland alle ins en outs van het product onder de aandacht brengen.

De volgende onderwerpen zullen onder andere de revue passeren:
- Live demonstratie van het product

- Toepassingsmogelijkheden

- Customer cases

- Roadmap met de toekomst van *noMAX

Bent u op zoek bent naar een data availability-oplossing? Dan moet u dit evenement zeker niet missen! U kunt zich inschrijven via de website van General Purpose: www.generalpurpose.nl.

Over General Purpose
General Purpose is een IBM Business Partner en biedt producten aan voor dataopslag en beschikbaarheid. Het productassortiment bestaat uit de *noMAX datareplicatie-oplossing voor de IBM eServer iSeries en de InTouch computergebaseerde telefonieoplossing voor de recovery of tijdelijke capaciteit van uw telefonieomgeving.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.generalpurpose.nl.

Deel: ' General Purpose en IBM Nederland organiseren *noMAX roadmap event '
Lees ook