Genomineerden verkiezing Beste Markt van Nederland 2015 bekend


Zeewolde, 20150107 -- De genomineerden in de strijd om de verkiezing van De Beste Markt van Nederland 2015 zijn bekend. De jury heeft alle deelnemende markten bezocht en is tot de conclusie gekomen, dat net als de afgelopen editie, de verschillen erg klein zijn. “Deze markten zijn stuk voor stuk sterke markten, die belangrijk zijn voor hun stad of dorp. Markten die zijn ‘afgevallen’ zijn natuurlijk ook prima markten, maar het komt nu aan op details. Het geeft aan hoe dicht alles op elkaar zit”, laat de jury weten.

De genomineerden in de strijd om de verkiezing van De Beste Markt van Nederland 2015 zijn bekend.De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

Categorie kleine markten (tot dertig ondernemers)

Dinsdagmarkt Ouddorp

Woensdagmarkt Siermarkt, Amsterdam

Donderdagmarkt Zierikzee

Categorie middelgrote markten (30-50 ondernemers)

Zaterdagmarkt Haarlem

Zaterdagmarkt Huizen

Zaterdagmarkt Kerkrade

Categorie grote markten (meer dan 50 ondernemers)

Donderdagmarkt Nunspeet

Donderdagmarkt Valkenswaard

Zaterdagmarkt Gouda

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) organiseert de verkiezing De Beste Markt van Nederland met als belangrijkste doel: zorgen dat de warenmarkt verder professionaliseert, zodat consumenten in de toekomst naar de markten blijven komen. De jury was enthousiast over alle inzendingen. Aandachtspunten voor de beoordelingen waren onder meer: basisinfrastructuur van de markt, inrichting, wisselwerking met de omgeving, afstemming op de consument, organisatie en communicatie. 

Alle genomineerden worden nogmaals bezocht, waarna op de tweede congres dag van de CVAH op dinsdag 10 maart 2015 in Preston Palace te Almelo de uiteindelijke winnaar per categorie bekend wordt gemaakt!


Deel: ' Genomineerden verkiezing Beste Markt van Nederland 2015 bekend '
Lees ook