Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


30 november 2006

Gerard Ekdom te gast bij Insite op V-Radio

Gerard Ekdom is donderdag 30 november te gast in het programma Insite van V-Radio. Presentator Pierre Papa en co-host Jolanda van Duyvenbode zullen de 3FM-DJ ondervragen over zijn beleving van het radiovak, zijn privéleven en zijn liefde voor muziek. De vaste items zoals 'In The Spotlight', de 'Radioblooper' en het 'Insite Radionieuws' zullen voorbij komen, net als V-Guestlist, Gerards drie mooiste tracks allertijden.

Gerard is elke werkdag te horen op 3FM met Arbeidsvitaminen en presenteert daarnaast eenmaal per week Ek-stra Weekend en Ekdom In De Nacht. Vroeger werkte hij bij Radio De Bilt, Stadsradio Utrecht, New Dance Radio, Magic FM en Hot Radio.

Insite is bedoeld voor radioliefhebbers en geeft inzicht in de wereld van de Nederlandse radio. Elke week is een bekende radiopersoonlijkheid te gast in de studio. Deze V-guest vertelt over het radiovak. Onlangs kwamen Marisa Heutink, Arjen Grolleman en Wouter van der Goes al langs. Binnenkort zullen Peter Holland en Sjors Fröhlich aanschuiven. Insite wordt elke donderdag tussen 20 en 22 uur uitgezonden op V-Radio. De uitzendingen zijn te beluisteren via internet (www.v-radio.nl) en via de podcast.

V-Radio is het webstation van de Veronica Radioschool speciaal voor nieuw radiotalent. Met gebrek aan vernieuwing en jong talent op de Nederlandse radio wil de Radioschool zich onderscheiden door leden van de Radioschool zelf programma's te laten maken. V-Radio streeft er daarom naar een platform te creëren voor gedurfde en creatieve radio. Iedereen kan lid worden van de Radioschool en vervolgens een programma aanbieden. Echt talent wordt op professionele wijze begeleidt en maakt direct kans op een plekje in de Klas van 24, de praktijkgerichte opleiding aan de Veronica Radioschool.

Deel: ' Gerard Ekdom te gast bij Insite op V-Radio '
Lees ook