Getronics N.V.

Amsterdam

9 oktober 2001

GETRONICS VOORNEMENS WINKEL INSTALLATIE TECHNIEK OVER TE DRAGEN AAN FRI-JADO BV

Getronics heeft bekend gemaakt voornemens te zijn alle activiteiten van haar business unit Winkel Installatie Techniek in Gouda over te dragen aan Fri-Jado B.V. in Etten Leur. Fri-Jado is een dochteronderneming van TBI Holdings B.V. te Rotterdam. De overdracht vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse mededingingsautoriteit (Nma).

Winkel Installatie Techniek telt circa 200 medewerkers. In 2000 werd een omzet bereikt van Euro 22 miljoen. De transactie, die een geringe boekwinst genereert, zal geen invloed hebben op de operationele resultaten van Getronics.

Over Getronics
Met meer dan 30.000 medewerkers in 34 landen, is
Getronics een van 's werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke oplossingen en diensten voor de professionele gebruiker op het gebied van
Informatie- en CommunicatieTechnologie (ICT).
Getronics biedt advies en ontwerpt, bouwt,
implementeert en beheert geavanceerde oplossingen en diensten op het gebied van Infrastructure Solutions en E-Business Solutions. Getronics helpt een groot aantal vooraanstaande internationale bedrijven bij de
maximalisatie van de waarde van hun technologie-
investeringen en het verbeteren van de interactie met hun klanten.

Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in
Amsterdam. Daarnaast zijn er regionale hoofdvestigingen in Boston, Singapore en Washington DC. Getronics is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs ('GTN'). Meer informatie over het bedrijf en de dienstverlening van Getronics is te vinden op www.getronics.com.


---

---

Zoekwoorden:

Deel: ' Getronics doet Winkel Installatie Techniek van de hand '
Lees ook