Getronics


Persbericht

Amsterdam,
January 16, 2000

GETRONICS NEEMT RESTEREND 30% BELANG IN DATA EN TELECOM SERVICES OVER

Getronics maakt bekend het resterende 30% belang in Data en Telecom Services (DTS) te hebben overgenomen van de Nederlandse Spoorwegen. In juli 1998 had Getronics al een 70% belang verkregen. Met de overdracht van de resterende 30% is de outsourcing van de activiteiten van DTS door de Nederlandse Spoorwegen met succes afgerond.

De afgelopen periode hebben de Nederlandse Spoorwegen en Getronics intensief overleg gepleegd over het transitie- en integratieproces. Dit heeft geleid tot een soepele overgang van zowel de activiteiten als de medewerkers van DTS naar Getronics.

DTS heeft 180 medewerkers en is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en beheren van informatie- en communicatie-infrastructuren van de Nederlandse Spoorwegen. De activiteiten van DTS sluiten nauw aan bij de Network Services en Systems Integration activiteiten van Getronics en vormen een aanvulling op de expertise van Getronics op het gebied van telecommunicatie en transport. Behalve voor de Nederlandse Spoorwegen werkt DTS,in samenwerking met andere bedrijfseenheden van Getronics, in toenemende mate voor andere opdrachtgevers.

Profiel Getronics

Getronics is een van s werelds toonaangevende aanbieders van oplossingen en diensten voor de professionele gebruiker op het gebied van Informatie- en CommunicatieTechnologie. Met 34.000 medewerkers in 44 landen werkt Getronics samen met een groot aantal vooraanstaande internationale bedrijven om de waarde van hun investeringen in technologie te maximaliseren.

Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er regionale hoofdvestigingen in Boston, Londen, Singapore en Washington DC. Getronics is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs (GTN). Meer informatie over het bedrijf en de dienstverlening van Getronics is te vinden op het World Wide Web www.getronics.com.


Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Getronics


Getronics NV
Donauweg 10
Postbus 652
1000 AR Amsterdam
Tel. 020 - 586 14 12
Fax 020 - 586 15 68
https://www.getronics.nl

Copyright 1998 Getronics NV
Last update: 13 January 2000
Informatie: info.algemeen@getronics.nl Feedback: webmaster@getronics.nl

Deel: ' Getronics neemt resterend belang Data en Telecom Services '
Lees ook