Getronics


Persbericht

1 april 1999
Per 1 april jl. heeft Getronics NV aangekondigd dat Getronics Software BV en RAET IT-Services BV de krachten vergaand zullen bundelen.

Onder het label Getronics Software Solutions zullen beide software-bedrijven hun huidige activiteiten continueren. De gezamenlijke marktaanpak en gecombineerde wervingsinspanningen dienen het groeitempo van Getronics Software Solutions aanzienlijk te versnellen en de toonaangevende positie verder uit te bouwen.

Getronics Software Solutions heeft als doel de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers te optimaliseren met efficiënte software-oplossingen. Het gehele software scale behoort tot ons werkveld: vanaf ontwerp, bouw en implementatie tot en met onderhoud, beheer en integratie. Getronics Software Solutions heeft specialisaties in de sectoren financiële en zakelijke dienstverlening, handel, industrie, transport, retail, media, telecom, overheden en non-profit organisaties.

Getronics Software Solutions vormt samen met meer dan 50 andere bedrijfseenheden de Getronics Groep. Met ruim 12.500 medewerkers en een omzet van 3,5 miljard gulden (EUR 1,6 miljard) is de Getronics Groep een van de grootste Europese dienstverleners in de ICT-branche. Door het complementaire karakter van de bedrijfseenheden levert zij integrale oplossingen die de processen van haar opdrachtgevers maximaal ondersteunen.


Zoekwoorden:

Deel: ' Getronics Software en RAET IT-Services bundelen krachten '
Lees ook