Geveke N.V.

Geveke CEO Cees Knol volgend jaar met pensioen

NAARDEN - Directievoorzitter Cees Knol van dienstverlenende handelsonderneming Geveke zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 23 april 2002 zijn functie neerleggen. Na een dienstverband van tien jaar bij Geveke, waarvan de laatste zes jaar als directievoorzitter, heeft ing C. Knol ervoor gekozen om vervroegd met pensioen te gaan. De heer Knol sluit dan op 59-jarige leeftijd zijn veertigjarige carrière af. De Raad van Commissarissen is voornemens de heer Knol aan de aandeelhouders voor te dragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen bij Geveke.

Tot zijn opvolger als directievoorzitter zal worden benoemd drs F.A. van Zanten. De heer Van Zanten zal op 1 januari 2002 toetreden tot de directie van Geveke, waarvan naast Cees Knol tevens Marc Beckers (COO) deel uitmaakt.

Frank van Zanten (34) is momenteel Managing Director Europe & Australia van een divisie van Bunzl Outsourcing Services. Bunzl Plc. is een beursgenoteerde onderneming die met name actief is op het gebied van groothandels- en distributieactiviteiten voor een breed assortiment van non food disposables.

De heer Van Zanten was achtereenvolgens: werkzaam bij Eli Lilly, directeur van Hopa Disposables B.V. en Managing Director Benelux bij Bunzl, alvorens hij aldaar zijn huidige functie aanvaardde.

De Directie

Naarden, 24 augustus 2001

Voor nadere informatie:
ing C. Knol
CEO
+31 (0)35 6997 301

Geveke nv
Gooimeer 6-35
1411 DD Naarden
https://www.geveke.com

Geveke nv is een dienstverlenende handelsorganisatie. De onderneming legt zich daarbij - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging - toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.
Geveke realiseert een omzet van ca EUR 1.100 mln per jaar met ca 3.200 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, IJsland, Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Moskou.
De aandelen van Geveke zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

Deel: ' Geveke CEO Cees Knol volgend jaar met pensioen '
Lees ook