Geveke N.V.

Geveke desinvesteert Bumicom en Certis

NAARDEN - Dienstverlenende technische handelsonderneming Geveke nv heeft een definitieve overeenkomst bereikt over de verkoop van haar dochters Bumicom B.V. en Certis Benelux N.V. Beide ondernemingen zijn door het eigen management overgenomen. Deze desinvesteringen zijn een logisch gevolg van Geveke's strategie.

Het in Den Haag gevestigde Bumicom Telecom B.V. is actief op het gebied van digitale voice- en dataregistratiesystemen ten behoeve van defensie, politie, call centers en verkeersleiding. Met zes medewerkers realiseert het een omzet van circa EUR 2 miljoen per jaar.

Certis Benelux N.V. is in België gevestigd en realiseert met 32 medewerkers een jaaromzet van circa EUR 9 miljoen. Certis verkoopt industriële bevestigingssystemen, verpakkingsapparaten en
-materialen.

De Directie

Naarden, 17 september 2001

Voor nadere informatie:
ing C. Knol
CEO
tel +31 (0)35 6997 301
M.T.A. Beckers
COO
tel +31 (0)35 6997 317

Geveke nv, Gooimeer 6-35, 1411 DD Naarden, https://www.geveke.com

Geveke nv is een dienstverlenende handelsorganisatie. De onderneming legt zich daarbij - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging
- toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.

Geveke realiseert een omzet van ca EUR 1.100 mln per jaar met ca 3.200 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, IJsland, Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Moskou.
De aandelen van Geveke zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

Deel: ' Geveke desinvesteert Bumicom en Certis '
Lees ook