Politiebericht Venlo 4-09-2001
Mediaberichten 04 september (laatste berichten)

ST ODILIENBERG Verkeersgewonde

ST ODILIENBERG Bij een verkeersongeval op de Paarloweg is dinsdagmorgen rond 11.30 uur een 20-jarige automobiliste uit Vlodrop gewond geraakt. De vrouw is door nog onbekende oorzaak in de berm terechtgekomen en is daarbij tegen een boom aan gekanteld. Vervolgens is de auto naar beneden gerold. Het slachtoffer is zelf naar boven geklommen en werd daarbij opgemerkt door een passant, een 46-jarige automobilist uit Melick. Hij heeft zich over haar bekommerd totdat het ambulancepersoneel haar kon overnemen. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis waar ze ter observatie is opgenomen.

MEIJEL Vier bekeuringen bij verkeerscontroles `Roggelse Brug`

Bij verkeerscontroles in verband met de afsluiting van de Roggelse Brug in Meijel heeft de politie maandag vier automobilisten bekeurd op locaties in Meijel en Ospel.

OSPEL Op de Meijelsedijk in Ospel zijn drie automobilisten bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/uur. 50 voertuigen zijn tijdens deze controle met behulp van de lasergun gecontroleerd op hun snelheid.

MEIJEL Op de Kerkstraat in Meijel is één vrachtautochauffeur bekeurd omdat hij de geslotenverklaring voor vrachtauto`s negeerde. Acht vrachtauto`s zijn gecontroleerd.

LIMBURG-NOORD 1000 bekeuringen bij snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in Venlo, Baarlo, Velden, Arcen, Venray, Roermond, Heide en Veulen heeft de politie maandag en dinsdag in totaal 1000 bekeuringen uitgedeeld.

VENLO Op de Professor Gelissensingel zijn maandagmiddag 400 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 km/uur. 1527 voertuigen passeerden het meetpunt. Op de Postweg zijn dinsdag 15 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/uur. Het aantal voorbijgangers is onbekend.

BAARLO Op de Napoleonsbaan zijn maandagavond 319 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/uur. 1430 voertuigen passeerden het meetpunt.

VEULEN - Op de Lorbaan zijn maandagavond 20 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 87 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/uur. 239 voertuigen passeerden het meetpunt.

VENRAY - Op de Overloonseweg zijn dinsdagmorgen 41 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/uur. 212 voertuigen passeerden het meetpunt. Op de Noordsingel zijn dinsdag 48 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/uur. 510 voertuigen passeerden het meetpunt.

VELDEN - Op de Rijksweg zijn dinsdag 103 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur. 1036 voertuigen passeerden het meetpunt.

ARCEN - Op de Lingsforterweg zijn dinsdag 6 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/uur. Het aantal voorbijgangers is onbekend.

ROERMOND - Op de Minderbroedersingel zijn dinsdagmiddag 17 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/uur. 846 voertuigen passeerden het meetpunt.

HEIDE - Op de Deurneseweg zijn dinsdagmiddag 31 bekeuringen uitgedeeld. De toegestane snelheid op deze locatie is 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/uur. 409 voertuigen passeerden het meetpunt.

VENRAY Verkeersgewonde

VENRAY Bij een verkeersongeval tussen drie autos is maandagmiddag een 33-jarige automobilist uit Panningen gewond geraakt. De aanrijding ontstond omstreeks 16.30 uur op de kruising Leunseweg met de Acaciastraat. De man reed met zijn auto achterop een auto die bestuurd werd door een 46-jarige man uit Horst. De Horstenaar stond met zijn auto stil achter een 34-jarige automobilist uit Venray die linksaf wilde slaan. De man uit Panningen zag dit te laat en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Door de botsing schoof het voertuig van de 46-jarige door en raakte de auto van de 34-jarige. Het slachtoffer is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

VELDEN Controle schoolgaande jeugd

VELDEN Bij een controle van de schoolgaande jeugd op de Oude Venloseweg heeft de politie dinsdagmorgen zeven bekeuringen uitgedeeld. Vier bromfietsers zijn bekeurd omdat ze op een opgevoerde bromfiets reden en verder zijn er drie bekeuringen opgemaakt voor uiteenlopende overtredingen.

Deel: ' Gewonde bij verkeersongeval in ST Odilienberg '
Lees ook