Gemeente Eijsden

Gezellig koken en gezond eten met Hartslag Limburg

In samenwerking met Ingrid Larik van kook- en adviesbureau "Kitching" organiseert Hartslag Limburg kooklessen in het Stella Maris College in Valkenburg aan de Geul. U maakt onder leiding van Ingrid Larik zelf een voorgerecht en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een nagerecht.

De kookresultaten kunt u na afloop samen met de andere cursisten gezellig opeten in het restaurant. Tijdens de kookles wordt tevens aandacht besteed aan tips om magerder te koken, magere recepten en ontvangt u informatiefolders van onder andere de Nederlandse Hartstichting.

Wat? Kookles.

Waar? Stella Maris College, Roevoetstraat 1a in Valkenburgaan de Geul.

Wanneer? Donderdag 6 februari van 16.00 uur tot 19.00 uur en op woensdag 19 maart van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden? U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van Hartslag Limburg, telefoonnummer (043) 382 17 89, Tilly van de Schoot. Let op: er kunnen minimaal 12 en maximaal 20 personen per les deelnemen. Meldt u dus snel aan! Want vol is vol! U ontvangt nadat u zich heeft aangemeld een schriftelijke bevestiging.

Kosten? Één les kost 20,00. Deelnemers ontvangen echter 5,00 korting van Hartslag Limburg. U betaalt dus slechts 15,00 per les! De kosten van de drankjes zijn in dit bedrag niet opgenomen en dient u ter plaatse na afloop te betalen. Het bedrag voor de kookles dient u na aanmelding te storten op het bankrekeningnummer van de ABN-AMRO 578690004. Onder vermelding van uw naam en de datum van de kookles (6 februari of 19 maart) ten name van "Kitching" Kerkrade.

Informatie? Voor meer informatie over de kook-lessen kunt u contact opnemen met: "Kitching", Ingrid Larik, telefoonnummer: 06 53 54 11 98.

Deel: ' Gezellig koken en gezond eten met Hartslag Limburg in Eijsden '
Lees ook