Gezond koken met New Life


Verstegen introduceert nieuw merk gezonde kruidenmelanges

ROTTERDAM, 20070111 -- Onder de naam New Life introduceert Verstegen Spices & Sauces deze maand een nieuw merk gezonde kruidenpasta's. De producten van New Life zijn speciaal ontwikkeld om een gezonde maaltijd te bereiden. Met New Life kruidenpasta kan men magere producten verantwoord op smaak brengen. Zoals kip, mager rund- en varkensvlees, vis en groente. New Life Kruidenpasta is extra op smaak gebracht met groente- en fruitcomponenten. Naast kruiden en specerijen bevat het gezonde vetten en minder of geen zout en suikers. Verstegen zal binnenkort ook andere New Life-producten, zoals dressings, introduceren voor consumenten met een gezonde levensstijl.

Verstegen
Verstegen is specialist op het gebied van kruidenmixen, kruiden en specerijen, marinades, sauzen en dressings. Al ruim 100 jaar reist Verstegen de hele wereld over om de beste kruiden en specerijen te selecteren. En vervolgens exporteert ze de producten naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Het assortiment van Verstegen is het afgelopen jaar enorm uitgebreid. Evenals de distributie: de producten van Verstegen zijn in nagenoeg alle supermarkten van Nederland verkrijgbaar.

Voedingswaarde New Life Kruidenpasta
De gemiddelde voedingswaarde van New Life Kruidenpasta per 100 gram is: vet 0,5 gram, eiwit 0,6 gram, koolhydraten 4,5 gram en energiewaarde 104 kJ (24 kcal).

Recept gebakken scholfilet
Marineer circa 250 gram scholfilet met de inhoud van een zakje New Life Kruidenpasta Vis. Even laten intrekken en bak of grill deze op laag vuur mooi goudbruin en gaar. Serveer er een partje citroen bij. Lekker met gestoomde krieltjes en snijboontjes.

Adviesprijs kruidenpasta per sachet 0,89. Verkrijgbaar bij de supermarkt in de varianten Kip, Vlees, Vis en Groente. Voor meer informatie: bel 0800 245 51 00 (gratis) of ga naar www.verstegen.nl.


Deel: ' Gezond koken met New Life '
Lees ook