Ingezonden persbericht


GIA evenement op 27 maart 2003:

------- Architectuur Rabobank Groep -------

* Inleider: Pieter Fortuin

* Datum: Donderdag 27 maart 2003

* Aanvang: 19:00 uur

* Sluiting: Afhankelijk van de discussie om ongeveer 20.30 uur
* Locatie: AC Restaurant De Meern (aan de A12)
* Kosten: GIA-leden gratis, medewerkers van begunstigers .10,- niet-leden . 20,-- en studenten . 10,--
* Aanmelding: Alleen via een E-mail naar Evenementen@GIA.nl (graag incl. bedrijfsnaam, postadres en evt. faxnr.). Na aanmelding ontvangt u de bevestiging van inschrijving en de routebeschrijving.

De volgende GIA-lezingen is gepland op 27 maart 2003, 24 april 2003, 22 mei 2003 en 26 juni 2003. Zie voor meer informatie. Aanvragen van eventuele handouts via E-mail naar Evenementen@GIA.nl.

Heeft u interessante weetjes en nieuwtjes voor architecten? Stuur ze per E-mail naar Reactie@GIA.nl zodat ze op de GIA website geplaatst kunnen worden.


------- De presentatie:
In eerste instantie zal Pieter ingaan op de governance met betrekking tot de ICT van de Rabobank Groep. Hij zal daarbij met name de afspraken tussen eenheden, synergieprojecten, groepsarchitectuur en merkarchitecturen en bestuurlijke gremia aan de orde laten komen.

Daarna presenteert hij de hoofdlijnen van de Groepsarchitectuur. Hij gaat dan nader in op applicaties, connectiviteit en technische infrastructuur en informatiseren onder architectuur.

Aansluitend brengt Pieter de hoofdlijnen van de Architectuur voor het Aangesloten Banken Bedrijf in beeld. Daarbij komen met name business en processen, informatie en applicaties en de technische infrastructuur aan de orde.


------- De spreker:
Pieter Fortuin (1954) is informaticus en econoom. Na zijn studie heeft hij eerst een aantal jaren gewerkt bij Philips NV, met name aan het specificeren en ontwikkelen van bestuurlijke applicaties. Vervolgens heeft hij bij de Postbank NV gewerkt als manager van een afdeling met organisatie- en informatie analisten. In 1991 is hij bij de Rabobank in dienst getreden. Binnen de Rabobank heeft hij verschillende functies in de ICT vervuld. Sinds 1996 houd hij zich bezig met architecturen, de eerste jaren als architect en later als manager van de afdeling Architectuur & Innovatie. Zijn belangstelling is vooral de inzet van ICT om bedrijfprocessen te verbeteren en het adviseren ten aanzien van de strategische keuzen met betrekking tot de inzet van ICT.

Wij zien u graag op donderdag 27 maart 2003 in De Meern.

Met vriendelijke groet,

Steven van 't Veld
Voorzitter Genootschap voor Informatie Architecten (GIA) E-mail: Voorzitter@GIA.nl

Dit is een E-mail die gestuurd wordt aan mensen die op de hoogte wensen te blijven van de activiteiten van de beroepsvereniging GIA. Indien u geen E-mail meer wenst te ontvangen van het GIA, retourneert u dan deze E-mail door op de antwoord/reply knop te drukken. Voeg daarna het woord unsubscribe toe aan de onderwerp/subject-regel.

Deel: ' GIA lezing Architectuur Rabobank Groep '
Lees ook