Gilead Sciences lost de waarschuwingsbrief van de Amerikaanse Food and Drug Administration aan de San Dimas-productiefaciliteit op

FOSTER CITY, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110811 --

Gilead Sciences, Inc. (Nasdaq: GILD) maakte vandaag bekend dat het alle openstaande kwesties vermeld in de waarschuwingsbrief d.d. september 2010 die door de Amerikaanse Food and Drug Administration aan haar San Dimas-productiefaciliteit was afgegeven, heeft opgelost.

Gilead werd vandaag door de FDA geïnformeerd dat de reactie en de acties die door de onderneming voor de San Dimas-locatie zijn aangenomen en geïmplementeerd, in voldoende mate tegemoet komen aan de observaties van de FDA. Deze waren met name gericht op de productieomgeving voor AmBisome® (amphotericin B)-liposoom voor injectie, evenals op algemene observaties met betrekking tot systemen, procedures en controles die gericht zijn op het waarborgen van de productkwaliteit in de San Dimas-faciliteit.

Over Gilead Sciences

Gilead Sciences is een biofarmaceutisch bedrijf dat nieuwe therapieën ontdekt, ontwikkelt en op de markt brengt voor nog onvervulde medische behoeften. De missie van het bedrijf is het wereldwijd verbeteren van de zorg aan patiënten die lijden aan levensbedreigende ziekten. Gilead is gevestigd in Foster City, Californië en is actief in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

AmBisome is een geregistreerd handelsmerk van Gilead Sciences, Inc.

Meer informatie over Gilead Sciences kunt u vinden op de website www.gilead.com. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Gilead Public Affairs op nummer 1-800-GILEAD-5 of +1 650-574-3000.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Gilead Sciences, Inc.
Susan Hubbard, +1 650-522-5715 (Beleggers)

Cara Miller, +1 650-522-1616 (Media)

Ticker_symbol NASDAQ:GILD

Deel: ' Gilead Sciences lost kwesties waarschuwingsbrief FDA aan San Dimas op '
Lees ook