Gillz breidt directie uit om vraag naar bedrijfsapplicaties te voldoen


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20170404 -- Per 1 april 2017 – geen grap – treedt Rogier Schippers als Technisch Directeur toe tot de directie van Gillz – ontwikkelaar van intelligente (business)apps. In zijn rol is Rogier verantwoordelijk voor advies, applicatieontwikkeling en innovatie.

Rogier zal zich voegen in het directieteam bestaande uit Bart Evers (Algemeen Directeur) en Bob van der Panne (Commercieel Directeur). Op deze manier is Gillz, samen met haar klanten, nog beter in staat innovatieve en intelligente oplossingen te creëren waarmee klanten zich verder kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Met Rogier Schippers haalt Gillz een ervaren man in huis. In zijn vorige functie was Rogier Technisch Directeur bij Docspro, specialist op het gebied van document en proces management. Ruim een jaar na de succesvolle verkoop van de organisatie Docspro was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Bij Gillz zal Rogier o.a. aan de slag gaan met het Mendix platform. Een applicatie platform dat organisaties de ruimte geeft om te innoveren. Een trend die Rogier ook waarnam in zijn vorige rol bij Docspro.

Over Gillz

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Wij zijn de partner die meedenkt. Ons team van scherpe businessanalisten, ervaren projectmanagers en gepassioneerde developers helpt bij het uitdenken van (web)apps. Over wat u wilt én wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst. Van idee via mock-up naar praktisch resultaat. Zo helpen wij u verder.

https://www.gillz.nl

Over Mendix

Mendix stelt organisaties in staat hun digitale reis een vliegende start te geven door een moderne, software-gedreven ervaring te bieden aan klanten, partners en medewerkers. Ons open platform brengt IT en business samen bij het bouwen, integreren, in gebruik nemen en beheren van innovatieve applicaties. Dit met de snelheid die essentieel is in de huidige competitieve markt. Klanten behalen al binnen enkele dagen, in plaats van maanden, een grote ROI door verbeterde samenwerking binnen teams, modelgedreven ontwikkeling, een cloud-based applicatie Platform as a Service (aPaaS), flexibiliteit en besparing.

Gillz breidt directie uit om vraag naar bedrijfsapplicaties te voldoen


Deel: ' Gillz breidt directie uit om vraag naar bedrijfsapplicaties te voldoen '
Lees ook