Ingezonden persbericht

GIMD publiceert 'meer werkplezier, beter resultaat

LEEUWARDEN, 20040517 -- Op 10 mei introduceert GIMD B.V. landelijk haar nieuwste publicatie 'meer werkplezier, beter resultaat'. Met deze uitgave biedt GIMD, managers en leidinggevenden, handvatten, ideeën en tips om de motivatie, tevredenheid en werkplezier van medewerkers te bevorderen. De uitgave wordt gratis aangeboden aan relaties, prospects en geïnteresseerden, die werken bij organisaties met meer dan 400 medewerkers, via de website www.gimd.nl.


De uitgave 'meer werkplezier, beter resultaat' helpt managers en leidinggevenden bij het analyseren en bevorderen van werkplezier. Het doel van dit thema: een organisatie met meer werkplezier leidt tot betere resultaten.

GIMD is in Nederland een vooraanstaande leverancier van diensten op het gebied van werkrelaties. GIMD wil de ruim 30 jaar ervaring op dit gebied delen door de aanwezige kennis op een compacte wijze te bundelen in een serie GIMD-uitgaven. Ieder boekje heeft een eigen thema. In deze serie verschenen eerder 'voorkomen van verzuim'; 'veranderen is heel gewoon' en 'stresshantering in de praktijk'.

De volgende uitgave kunt u in het najaar van 2004 verwachten.

GIMD is gespecialiseerd in begeleiding, training en advies bij arbeidsverhoudingen. Kernactiviteiten zijn het verzorgen van bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching en trainingen.

Deel: ' GIMD publiceert 'meer werkplezier, beter resultaat '


Lees ook